Subscribe to
Newsletter
Sunday Bliss with Sari – Jalkahoitoa

SUNSETBLISS

Tunnustan antavani ihan liian vähän huomiota ja kiitosta jaloilleni. Usein iltaisin jalat ovat kuin tulessa päivän seisomisen jäljiltä, mutta harvemmin jaksan palkita niitä hieronnalla, kylvettämisellä tai kuorinnalla. Usein skippaan myös jalkaterien rasvauksen ja näin sandaalikauden kynnyksellä tunteet vaihtelevat epätoivosta hysteriaan – saanko jalkojani kesäkuntoon ennenkuin on aika heittää sukat nurkkaan?

6.27

Visiitti hoitolaan ja pedikyyri helpottaisi tilannetta, mutta akuuteimmassa hädässä kotikonsteinkin saa pieniä ihmeitä aikaan.

5.27

Laske pesuvatiin kuumaa vettä. Kaiva keittiön kaapeista merisuolaa, tuoksuvia yrttejä, kuten timjamia, minttua ja laventelia. Sekoita ne erillisessä astiassa ja lisää veteen. Vihreä tee sopii myös ja salvia. Jos omistat eteerisiä öljyjä, lorauta sekaan muutama tippa.

3.27

Nappaa tuoreita yrttejä tuomaan väriä ja tuoksua. Kerää luonnosta (tai maljakosta) kukkia ja vihreitä lehtiä kaunistamaan veden pintaa.
Varaa viereen pyyhe ja upota varpaat veteen. Istu mukavasti, nauti ja antaudu hetkeksi vaan olemaan ilman muita virikkeitä. Laita silmät kiinni ja rentoudu.

4.27

Jos jalkapohjissasi on kovettumia, voit käyttää jalkaraspia ja liottaa jalkojasi vedessä  pidempään. Ole kuitenkin varovainen raspin kanssa. Itse innostuin hieman liikaa ja sain jalkapohjat vereslihalle.

2.27

Lopuksi kuivaa ja rasvaa jalat huolellisesti. Kiitä jalkojasi ja pidä niistä hyvää huolta Ne ansaitsevat enemmän kiitosta ja huomiota, vieväthän ne sinua melkoisiin seikkailuihin joka päivä!

Teksti ja kuvat: Sari Mattsson

“Sunday Bliss with Sari” on hyvää oloa, hemmottelua ja kevyttä itsetutkiskelua. Sari pohdiskelee elämää pintaa syvemmältä ja tarjoilee reseptejä, jotka tekevät sunnuntaista hiukan herkullisemman.

Sarin blogi Kaunista elämää.

Sarin kuvat Instagrammissa.

oranssi_koukero

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved