Subscribe to
Newsletter
Sunday Bliss with Sari – Suloinen sunnuntai

SUNSETBLISS

Onni on kesäaamu, jolloin tarkenee juoda aamukahvin ulkona. Tienoo on hiljainen, vain lintujen laulu ja muutama reipas aamulenkkeilijä tuo ääntä aamun rauhaan. 

Pidän vuorokauden ajoista eniten juuri aamuista. Iltaunisuuteni ansiosta olen ainoa, joka on viikonloppuisin juomassa kahvia kuuden korvilla. Olen aamuisin myös tehokkaimmillani, suunnittelen ja touhuan. 

Sunnuntaiaamu on kuitenkin omaa luokkaansa ja jotenkin erilainen. Siihen liittyy ihana taianomainen ajattomuus. Uni sekoittuu uuteen päivään ja aika on siinä ihan käsillä käytettäväksi niinkuin itse toivoo. Sunnuntaihin voi liittyä rakas harrastus, joka tekee siitä viikon parhaan päivän. Sunnuntait voivat olla perhepäiviä, jolloin syödään yhdessä tai lähdetään retkeilemään. Saattaa myös olla ettei koko päivänä vaihdeta yövaatteita pois, on ikäänkuin lupa olla vaan.

Annatko sinä itsellesi luvan olla vaan? Nauttia aurinkoisesta päivästä ilman aikataulutusta tai kiirehtimistä. Osaatko olla miettimättä tekemättömiä töitä tai maanantaina odottavia kiireitä? 

photo1.6.7

Minun on tänään todella vaikea antaa itselleni lupa olla tässä ja nyt. Ajatuksissani suruttelen, että on jo sunnuntai ja elän jo puoliksi huomista. Kunnes päätän, että se saa nyt loppua. Tahdon olla tässä hetkessä ja nauttia kuumottavasta auringosta. Tänään kuivatan lakanapyykin ulkona ja annan raikastavan tuulen pyyhkäistä pääni sisällä pyörivät vaatimukset mukanaan. Hyppään pyörän selkään, leivon jotain hyvää. Avaan joogamaton ja maalaan hieman. Sunnuntaiääneni sanoo, että se on minulle juuri sopivaa puuhaa. 

Suloista sunnuntaita!

Teksti ja kuvat: Sari Mattsson

“Sunday Bliss with Sari” on hyvää oloa, hemmottelua ja kevyttä itsetutkiskelua. Sari pohdiskelee elämää pintaa syvemmältä ja tarjoilee reseptejä, jotka tekevät sunnuntaista hiukan herkullisemman.

Sarin blogi Kaunista elämää.

Sarin kuvat Instagrammissa.

oranssi_koukero

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved