Subscribe to
Newsletter
Energinen vauva luennot

EV

Alan päivitellä ensi vuoden kursseja yksitellen Facebookin tapahtumiin ja tänne blogiin. Ensimmäisenä Energinen vauva!

Alkuvuoden  luennot

pe 8.1.2016 klo 18-20.30

pe 19.2.2016 klo 11-13.30

to 31.3.2016 klo 11-13-30

Mitä tarkoittaa energia ja millä tavalla se liittyy meidän elämäämme? Miten ymmärtämällä energiamaailmaa ymmärrämme paremmin vauvaamme? Miten vauva reagoi energioihin? Mitä tarkoittaa matala ja korkea energia?

Olemme henkisiä ja fyysisiä kokonaisuuksia ja varsinkin vauvan maailmassa nämä molemmat osat ovat suuressa roolissa. Tällä hetkellä keskitytään enemmän fyysisiin asioihin, mittoihin ja opittuihin taitoihin, jolloin jää huomioimatta ja ymmärtämättä suuri osa lapsen henkistä kehitystä. Jokainen kehitysvaihe antaa luonnollisia ja merkittäviä opetuksia vauvalle tästä maailmasta. Ymmärtämällä kunkin vaiheen henkisen merkityksen osaamme hoitaa paremmin ja huolettomammin myös fyysistä puolta.
 
Luennolla käydään läpi lapsen henkisiä ja fyysisiä kehitysvaiheita kohdusta kahden vuoden ikään saakka. Miten nämä kehitysvaiheet näkyvät arjessa ja vauvan käytöksessä? Miten vanhempien tulisi hoitaa ja ymmärtää suoliston kehitysvaihe, hampaiden tulo, liikkumaan lähtö vaihe, ruokailun aloitus, vierastamisvaihe ja päivähoidon aloitus vauvan näkökulmasta.
 
Miten vastata vauvan tarpeisiin ja mistä tiedämme onko kyseessä henkinen tai fyysinen asia? Voiko vauvan sairastelukin olla joskus henkistä kipuilua? Mitä mikäkin kipuilu aiheuttaa ja mitä se yrittää meille opettaa? Miten ymmärtää kehon viestejä?
Onko meillä vanhemmilla keinoja ymmärtää vauvaa kun hän käy henkisiä kokemuksia läpi? Miten suhtautua vauvan pelkoihin? Voiko vauva olla jo herkkä? Mille kaikelle vauva voi olla herkkä? Miksi jotkut sanovat vauvojen olevan vanhoja sieluja? Mitä on maadoitus ja mitkä keinot maadoittavat vauvaa?
 
Luennon jälkeen sinulla on ymmärrystä lapsesi henkisestä hyvinvoinnista ja näet kehitysvaiheiden merkityksen molemmilla tasoilla. Osaat paremmin tasapainoittaa hänen elämäänsä kun hän itse vielä opettelee tasapainoa. Olet varma ja huoleton vanhempi ja lapsesi kukoistaa. Olette koko perhe paremmissa energioissa!
 
Luento kestää kaksi tuntia jonka jälkeen on varattu puoli tuntia aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Luento sopii raskaana oleville ja 0-2-vuoriaiden vanhemmille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Vauvat ovat tervetulleita luennolle mukaan.
 
Hinta: 40€ sisältäen tarjoilun ja monisteet
 
Ilmoittautumiset: tara@babyjoy.fi
 
Luennoitsija: Tara Lange
 
P_M8A7581Tara Lange kolmen lapsen äiti. Tara on tehnyt töitä vanhempien parissa yhdeksän vuoden ajan, jatkuvasti kouluttaen itseään tässä verrattain uudella ja tuntemattomalla alalla Suomessa. Hän on “vauvakuiskaajaksi” tituleerattu synnytysdoula, post partum doula ja luennoitsija yrityksessään Babyjoy. Babyjoy tarjoaa yksityisiä palveluita; kotikäyntejä, valmennusta, luentoja, ryhmiä ja workshoppeja vanhemmille. Aiheina on kaikki hyvinvointiin liittyvät asiat äitiyden iloista ja haasteista, hengityksestä, henkisestä kasvusta, muutoksesta, lasten kasvatuksesta, temperamenteista, uusperheiden haasteista ja parisuhteista aina kehon hyvinvointiin asti.
 
Tara on opiskellut postpartum doulaksi Englannissa, ja käynyt yhdysvaltalaisen Sacred Pregnancyn neljä eri kurssia. Hän kurssittaa ja kouluttaa itseään jatkuvasti tällä alalla. Hän on kehittänyt Naisesta Äidiksi- workshopit ja on pioneeri alallaan äitien ja vauvojen henkisen hyvinvoinnin puolestapuhujana.
 
Äitipeli-selviydy voittajana – kirja Basam Booksin kustantamana ilmestyy maaliskuussa 2015. Tara kirjoittaa myös neljää eri blogia, mm. suositulla Hidasta Elämää-sivustolla Taran blogin nimi on Peilikuvana perhe. Tara on asuu viiden lapsen uusperheessä englantilaisen aviomiehensä kanssa.
 
Tara on tunnettu myös siitä, että hän on tuonut vihermehut tavallisen kansan tietoisuuteen. Taran tytär sairastui vakavasti ja vihermehut olivat henkisen muutoksen lisäksi yksi suuri osa paranemisprosessia kroonisesta sairaudesta. Tara on luennoinut vihermehuista messuilla, yritysten hyvinvointipäivillä ja kiertää ympäri Suomea kertomassa vihermehujen vaikutuksista fyysiseen sekä henkiseen hyvinvointiin. E-kirja Vihermehuja-Terveydeksi ilmestyi 2014 ja Basam Booksin kustantama Vihermehu –luonnollinen energiajuoma ilmestyi kesällä 2015.
oranssi_koukero

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved