Subscribe to
Newsletter
Äitipeli

Äitipeli

KIRJA KAUPOISSA MAALISKUUSSA 2016!

Mikä on tavoitteeni? Tavoitteeni on, että äitiydestä alettaisiin puhua rehellisesti. Jos jotain haluaa, se pitää tehdä itse ensin.

Joten tein.

Olen tässä kirjassa äärimmäisen rehellinen. Paljastan sieluni, kuten toivon jokaisen äidin tekevän. Näin maailma muuttuu.

Koska aihe on arka, oli tärkeä puhua omista ajatuksista ja omista kokemuksista, kertoa henkisyyden opeista niiden varjolla. Kokemukseni ovat minulle totta, sillä niin olen ne kokenut. En ole lähes mistään valtavirran kanssa samaa mieltä, mutta selitän kyllä perinpohjin kantani esim. unikouluihin ja jäähyyn enkä pyydä ketään olemaan samaa mieltä kanssani. Päinvastoin. Rohkaisen kirjassa jokaista äitiä etsimään omaa totuuttaan. Kirjassa olevat lukuisat tehtävät ovat pieniä ovia oivalluksiin itsestään. Kaiken ytimessä on äiti itse – hänen pitää luoda itselleen sellainen elämä mitä hän itse toivoo. Olla sellainen äiti ja puoliso jollainen haluaa olla.

Vien lukijan matkalle äitiyden odotuksiin, eri äitirooleihin sekä sielun, egon ja energioiden maailmaan. Kirjoitan äitiydestä, lapsista, parisuhteesta, rakkaudesta, anteeksiannosta, hyväksymisestä, sallimisesta, rahasta, ihmeistä, sairastamisesta, syömisestä, nukkumisesta, kasvatuksesta, hiljaisuuden ja sanojen merkityksestä ja suhteestamme vanhempiimme. Kirjassa on oman tarinani lisäksi Babyjoyn ryhmissä olleiden äitien eri aiheista tulleita viisaita oivalluksia.

Vaikka kirja on tiukkaa tekstiä, olen nauranut ja itkenyt kun sitä olen kirjoittanut ja uskon, että lukijat tekevät samoin. Odotan saavani kritiikkiä kun rehellisesti kerron mielipiteitäni, mutta en voi valehdellakaan, enkä todellakaan voi miellyttää jokaista lukijaa. Meitä äitejä on niin monenlaisia ja se juuri on meidän rikkaus. Kirja on äärimmäisen avoin kuvaus itsestäni, ajatuksistani ja opeista, joita äitipeli on minulle opettanut ja joita työssäni jaan eteenpäin.

Kommentteja muutamilta koelukijoiltani:

Äiti-peli on jo nyt keskeneräisenä elävä, järisyttävän tuhti paketti kaikkine tarinoineen, esimerkkeineen, kysymyksineen ja tehtävineen. Se on niin monikerroksellinen, että siitä osuu ja uppoaa joka lukukerralla jotain uutta. Se todella haastaa, mutta rakkaudella. Se lohduttaa mutta ei lässytä. Se tekee koko äitiyden kirjosta tavallista, kaikkine niine juttuineen mitä me äidit toisiltamme koitamme piilotella. Ja silti äitinä oleminen tuntuu entistä suuremmalta ihmeeltä ja lahjalta. Tämä kirja on niitä, jotka eivät vanhene. Ymmärrys ego-sielu meiningistä ja sen vaikutuksesta äitiyteen ja koko elämään todella syvenee kirjan edetessä. Toi koko Ego-sielu-peli on jotenkin niin yksinkertaisen monimutkaisen nerokas “systeemi”, etten voi käsittää miten se on pysynyt poissa ymmärryksestäni kaikki nämä menneet vuodet.”

“Upeaa, sujuvaa, kevyttä tekstiä, jonka ahmii hetkessä. Miten inspiroivaa onkaan kurkistaa sellaisen ihmisen päähän, joka osaa tulkita ympäristöään itsensä kautta ja päin vastoin. Sinun tekemisen ja oivaltamisen riemusi kuuluu ja näkyy kauas, ja se on harvinaista se. Erityisesti tykkään siitä miten kerrot omista kokemuksistasi ja kuinka uskallat tuoda julki omia mörköjäsi, muinaisia ja nykyisiä. Rohkeaa ja kannustavaa!”

Linkit:

Basam books

Adlibris

Cdon.Com

Booky.fi

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved