Subscribe to
Newsletter
naisesta äidiksi

Naisesta äidiksi workshop

A woman is the full circle.

Within her is the power to create, nurture and transform.

-Diane Mariechild-

 Babyjoyn omat workshopit House of Joyssa löydät verkkokaupasta!

Katso TÄSTÄ listasta lähin workshopin vetäjäsi ja lähde ihmeessä eheytymään ja vahvistumaan!

 

Workshop sopii kaikenikäisten lasten äideille. Ryhmän voimana toimii äitien eri elämäntilanteet, haasteet ja onnistumiset – opimme toisiltamme!

Pohdiskellaan naiseutta ja äitiyttä – sillä äitiyteen voi hukkua ja naiseuden voi unohtaa. Löydämmekö tasapainon?

celeb5

Äiti kokee muutoksia fyysisesti, keho muuttuu elämän kantajasta ravinnonlähteeksi ja ikuiseksi turvalliseksi syliksi. Tulet olemaan tai olet lapsesi lähellä jatkuvasti. Yksityisyytesi rajoja koetellaan, synnytyssalissa, imettäessäsi tai pulloruokkiessasi julkisesti, kotonasi lapsen kanssa. Välillä et pääse edes vessan yksin. Kaipaatko vapautta, omaa aikaa?

Miten suhtaudut näihin muutoksiin, mikä ärsyttää, mikä tulee luonnostaan, jäikö haavoja, onko pelkoja? Henkiset muutokset ovat syviä, uudistavia ja herättäviä. Väsymys ja hormonit eivät vain aina selitä sitä tunteiden kirjoa joita äiti kokee. Sinusta paljastuu uusia puolia. Mietitkö, mistä esiin tulleet tavat kumpuavat? Mikä saa sinut hermostumaan ja miksi? Mitä se peilaa sinussa itsessäsi?

Parisuhteesi luonne muuttuu, kun kasvatte parista perheeksi. Mitä voit tehdä jotta kommunikaatio välillänne säilyy ja parisuhde voimistuu vauvavuosien aikana? Osaatko kasvattaa lasta? Miten aikaa jää parisuhteelle tai ystäville?

Mikä olet, äiti vai nainen vai puoliso? Mitkä ovat odotuksesi ensimmäisestä vauvavuodesta, ensimmäisen tai toisen lapsen kanssa? Mitkä ovat heikkoutesi, mitkä ovat vahvuutesi? Missä asioissa voisit tarvita apua ja mistä voisit apua saada?

Rakennamme uuden tiedon ja ymmärryksen valossa tulevaisuuden kuvan, jonka keskipisteenä on muutokseen valmis, vahva ja tiedostava äiti.

Äiti, jolla on uusia työkaluja jaksamiseen ja valmiiksi mietitty tukiverkosto, joiden avulla hän tulee kukoistamaan äitinä! Äiti, joka muistaa olevansa myös nainen. Vahva nainen, joka panostaa omaan hyvinvointiinsa ja näin tukee koko perheensä hyvinvointia.

BK5B0150

Tule syventämään ymmärrystäsi itsestäsi, perheestäsi ja lapsestasi. Kaikki työ, mitä teet itsesi kanssa, heijastuu muihin. Et voi muuttaa muita, mutta omia ajatuksiasi ja tavoitteitasi voit. Kaikki tulevaisuuden rakennustarvikkeet saat paikan päällä. Pidän myös huolen etteivät mahat murise. Ilmoitathan erityisruokavaliosta tai allergioista.

Workshopin käyneet pääsevät mukaan NAISYHTEISÖÖN,  jolla on omat facebook-ryhmä ja jolla on kuukausittain hauskoja, eriteemaisia tapaamisia ja AINA ymmärrystä ja tukea jakaa toisille. Ryhmässä paljon eri-ikäisten lasten äitejä ja osaajia monelta alalta.

Katso workshoppien vetäjät paikkakunnaltasi TÄSTÄ

Palautetta workshopin käyneiltä äideiltä:

“Mulla on vahva tunne siitä että hallitsen itseni ja arkea paremmin. Jotain käynnistyi eilen. Tänään olin iloinen ja ylpeä itsestäni monessa tilanteessa. Olin ajoissa ja olin pitkämielinen. Tarkkailin itseäni valppaammin ja ote arkeen oli rennompi. Hämmensin ventovieraita hymyilemällä ja juttelemalla lämpimästi.”

“Oli aivan ihanaa, ei olis halunnu lähteä kotiin!!!”

“Sain todella paljon energiaa. Lähdin kotiin rauhallisin ja onnellisin mielin. Sain uskoa omaan voimaani, intuitiooni ja uskon entistä enemmän itseeni naisena!”

“Ihana workshop ja keskinäistä ymmärrystä lisäävä ryhmä. Toivottavasti kokoontuu jatkossakin!”

BK5B0070 110722-atlas-spread-2 BK5B0079
BK5B0157 BK5B0106 BK5B0012

oranssi_koukero

© Babyjoy All Rights Reserved