Subscribe to
Newsletter
Elävä ravinto, mehuista!

Olin eilen Elävän ravinnon yhdistyksen tiloissa puhumassa mehustamisesta ja miten se on vaikuttanut minun, tyttäreni, mieheni ja läheisteni elämään super-juice-me-positiivisesti!

elava

“We are overeating but undernourished!”– Syömme määrällisesti paljon, mutta kehomme silti huutaa nälkää, sillä emme saa nykyajan prosessoidusta ruuasta kaikkia niitä ravintoaineita joita tarvitsemme.

jui2

Mehustaminen on simppeliä ja yksinkertaista ja halpaakin, kun ajattelee miten paljon terveyttä edistäviä aineita saa yhdestä mehulasista. Olemme tottuneet siihen, että kaikki on niin monimutkaista, että hämmästymme, emmekä usko, että joku näin simppeli juttu voisi toimia näin hienosti. Mutta mehustaminen on yksinkertaista, hauskaa ja helppoa. Sillä saa lapset innostumaan vihanneksista, syömään (juomaan) kaikkia niitä aineita, joihin he eivät lautasella koskisi. Siinä ei mene ruokaa hukkaan, mehustimeen menee parsanvarret (jotka sisältävät paljon enemmän vitamiineja kuin kukinto), omenat ja hedelmät kokonaisina, meloni kuorineen, kukkakaalin vihreät lehdet, voikukat, nokkoset jne.

jui3

Vihermehuilla todella voi päästä eroon vetämättömästä olosta, ylipainosta, migreeneistä, refluksista ja kroonisista taudeista. Jason Valen dokumentissa SuperJuiceMe on 8 henkilöä, joilla on yhteensä 22 sairautta, ja he juovat pelkkiä vihreitä mehuja 28 päivää. Miten käy?

Ensi sunnuntaina meillä kotona pidetään mielenkiintoinen mehustus-luento, josta saat kaiken tiedon jonka tarvitset ja pääset maistamaan mehuja Powaun tyttöjen tekeminä. Saat kaikki niksit ja vinkit sekä reseptejä,  jos lähdet muuttamaan elämäntapojasi ottamalla vihreät mehut osaksi elämääsi vaikka joka aamu tai muutaman kerran viikossa. Vai haluatko detoxata kolmen päivän tai viikon kuurilla? Nälkä sinulla ei tule olemaan, sillä mehuista saat kaiken tarvitsemasi. Olemme vain tapojemme orjia, tottuneet syömään tv:n edessä, lounasaikaan tai joskus syömme vain, koska ajattelemme, että nyt kuuluu syödä! On mielenkiintoista kuulostella itseään, sanooko kehoni VAI mieleni, että minulla on nälkä? Moni sanoo, että mehustus on tie myös henkiseen valaistumiseen, sillä energia ei ole suolistossa, pilkkomassa ruokaa, vaan mielessä, jolloin ajatukset kirkastuvat niin, että silmätkin alkavat loistaa!

Mehustuskuurin aikana löydät omat vaistosi uudelleen ja huomaat omat tapasi selvemmin kuin koskaan. Se todella laittaa miettimään elämäämme jokaisella saralla. Jason Vale sanookin, että mehustamalla saavutat “enLIGHTmentin!” Kevyt olo kropassa ja mielessä.

me1

Sain tänään viestin ystävältä, joka lopetti juuri kolmen päivän mehustus-detoxin: “Detox kuuri tehty, IHANA OLO!!!! Teen ehdottomasti uudelleen! En muista milloin olisi ollut näin seesteinen keho, kuin sisäinen suihku!”

Miten vihermehuja tehdään? Osta edullinen e-kirjani Google Playsta.

uusie-kirja

oranssi_koukero

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved