Subscribe to
Newsletter
E-kirja Vihermehuja – Terveydeksi ladattavissa!

Oppaani vihermehujen saloihin olisi nyt ensimmäisenä saatavilla Itunesista tästä linkistä: http://itunes.apple.com/fi/book/isbn9789523183933

Jos et omista Iphonea tai Ipadia tai laitetta mihin saat sen ladattua Itunesista, ei hätää, se on myös Google Playssa,  jossa sen voi Iphonen ja Ipadin lisäksi ladata Androidille ja pöytäkoneelle. Se on myös Amazon.comissa myynnissä.

Haluatko laihtua, ilman dieettejä ja ilman, että muutat dramaattisesti ruokavaliotasi? Haluatko eroon sokeri- tai hiilari-addiktiosta? Haluatko energisen ja kevyen olon? Haluatko minimoida lääkkeiden sivuvaikutukset? Haluatko pysyä terveenä? Haluatko eroon kroonisesta sairaudesta? Haluatko lapsesi saavan enemmän vihreää ruokavalioonsa?

Miten saisit täyden hyödyn vihanneksista, salaateista, kasviksista ja juureksista ilman, että sinulla menisi tuntitolkulla aikaa niitä rouskutellessa?

Vihermehu on raaoista kasviksista, juureksista ja hedelmistä puristettu mehu. Jokainen mehu on maultaan erilainen. Kaupan mehu on aina samanmakuista ja sokerilla kyllästettyä litkua, vastapuristettu vihermehu on yllätyksellinen makunautinto. Tavoitteenasi on tehdä monipuolisista aineksista vaihtelevasti erilaisia mehuja. Valmistat juomasi itse, joten näet, mistä mehu on tehty, ja arvostat jokaista lasillista.

Siitä mitä juot, tulee yhtä tärkeää, kuin siitä mitä syöt.

KansiViher

Tämä e-kirja on á la maalaisjärki. Tieteellisiä tutkimuksia ja hienolta kuulostavia ravintotermejä saatte etsiä muista julkaisuista. Tämä on simppeli opas, minun kokemusteni sekä muilta mehustajilta tulleiden kokemusten perusteella koottu.

Tässä kirjassa toivon olevan kaiken oleellisen, lyhyesti ja ytimekkäästi, että vihermehujen arvo opitaan ja niitä opitaan tekemään.

forkids

Innostan lapset vihannesten ja hedelmien maailmaan ja opetan heidät arvostamaan luonnon antimia! Aloitamme hauskalla mutta visaisella tietokisalla eri kasviksista. Jokaiselle keksitään nimi ja tarina, miksi se on sen näköinen kuin se on? Aistileikissä tutustutaan sokkona tuoksujen ja makujen maailmaan, tunnustellaan muotoja ja mietitään värien merkitystä luonnossa. Jutellaan syömisestä ja juomisesta, lempiruuista ja terveydestä ja terveellisyydestä.

Teemme ja maistelemme erilaisia vihermehuja. Jokainen pääsee kokeilemaan voimiaan kasvisten murskaamisessa. Lopussa lapset jaetaan ryhmiin ja suunnitellaan ja valmistetaan ryhmissä oma supermehu.

Jokainen saa kurssin päätyttyä diplomin viher-osaamisestaan. Luvassa muutakin kivaa, mutta kaikkea ei aikuisille kerrota!

Mukana menossa Babyjoyn kokeneet mini-juicerit Lotte ja Noa.

Mukaan mahtuu 10 yli 5-vuotiasta lasta!

Ilmoittaudu tara@babyjoy.fi

Aika: sunnuntaina 18.1 klo 11.30-14.30

Paikka: Tanssistudio Sahrami, Tikkurila

Hinta: 49 € / lapsi. Hintaan sisältyy kaikki materiaalit ja tarjottavat.

MaryKateFarmersMrkt-7-800x800

oranssi_koukero

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved