Subscribe to
Newsletter
Helatorstaina hortoillaan!

nuuksio

Juuret Maassa- valmennuksen (klik) Kaisa Vermasheinä oli meillä kotona pitämässä Naisesta Äidiksi-ryhmän naisille workshoppia villivihanneksista ( klik) ja kotona tehdystä kosmetiikasta. Kaisan tyyli kertoa luonnon antimista oli innostava ja minä tietenkin olin kovinkin kiinnostunut villivihanneksista, sillä kirjoitan Basam Booksille kirjaa vihermehuista.

Kaisalla välähti idea, mihin lähdin innosta pomppien mukaan! Ihana päivä luonnossa, villivihanneksia kerätän ja mehustaen. Varattiin Nuuksion Honkamaja (klik) ja päivä on Helatorstai, jotta koko perhe pääsee mukaan halutessaan!

Aloitamme päivän kokoontumalla Nuuksiossa Kaisan ennalta valitsemassa keruumaastossa. Kaisa pitää alustuksen ja ohjeistaa meidät luonnontuotteiden saloihin ja sitten lähdemme keräämään! Luonto on toukokuussa vehreimmillään villivihanneksia! Tunnistetaan ja kerätään mehukasta villiä ruokaa, pidetään hauskaa ja maadoitutaan (klik) huolella! Opit villiyrttien keruun ja käsittelyn perusteet. Poimintaretken jälkeen tiedät mitä kasveja, mistä ja milloin kannattaa kerätä. Saatat myös oppia näkemään tuttuja kasveja uudessa valossa!

puolukka_kukat_header

Honkamajalla eväät maistuvat samalla kun pidän innostavan luennon vihermehuista. Kerron perusasioita ja niksejä mehustamisesta sekä kerron omista sekä tyttäreni ja mieheni kokemuksista ja mehustamisen uskomattomista terveyshyödyistä.

Eikä unohdeta lapsia! Miten saisit lapsesi syömään terveellisemmin? Tiesitko, että pieneen mehulasiin saat mehustamalla voikukkaa, nokkosta, porkkanan ja ison palan ananasta ja lapsesi juo sen riemuiten, varsinkin jos on saanut itse “musertaa” ainekset mehustimessa.

Vihermehujen avulla makupalettisi muuttuu terveellisempään suuntaan, alat himoitsemaan terveellistä ruokaa ja sokeri ja keinotekoiset maut alkavat ällöttää, ihosi tulee hehkumaan, hiuksesi kiiltävät, silmät kirkastuvat, nukut paremmin ja krooniset vaivat voivat hävitä kokonaan.

Positiivisuus ja energiataso nousee aivan uusille tasoille, sillä annat kehollesi kaikki rakennusaineet, joita se päivittäin tarvitsee. Lasi silloin tällöin ei ehkä riitä tekemään kaikkea tätä, on hyvä opetella niksit ja saada tietoa mehustamisesta, että saa mehustamisesta parhaimmat hyödyt.

Mehustusguru Jason Vale sanoo, että terveys on kuin pankkitili. On sinusta kiinni, paljonko rahaa pankkitililläsi on. Kun pankkitilin saldo alkaa mennä miinukselle, keho lähettää saldomuistutuksia. Sairastut, tulee ihottumaa tai allergiaa, ja jos et välitä kehon jatkuvista saldomuistutuksista, sairauksista voi tulla kroonisia.

Kevät ja kesä on parasta aikaa laittaa terveyden pankkitilille miljoonia ja tällä kurssilla opit miten sen teet erittäin edullisesti!

juicingforhealth

Kurssin hinta: 75€ /hlö  tai 100€ / vanhempi ja koululainen. 

Hinta sisältää kurssimateriaalit ja vihermehutarvikkeet.

Ilmoittautumiset Kaisalle: kaisa.vermasheina@gmail.com

P.s. Etkö pääse tänne mutta kiinnostaa ja kovasti? Kaisalla alkaa puolen vuoden Juuret Maassa- valmennus josta voit poimia itsellesi kiinnostavia osia, klikkaa TÄSTÄ! Vihermehuluentoja on tulossa 18.4, klikkaa TÄSTÄ ja e-kirjani Vihermehuja – Terveydeksi voit tilata TÄSTÄ!

oranssi_koukero

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved