Subscribe to
Newsletter
Juice Finland osa 2

FB-juice finTämän viikon olen ihan vihreä! Maanantaina pidin mehustusluennon Basam Booksin Viisas Elämä- klubilla. Oli todella viisas yleisö ja ihana tunnelma!

10987331_286196144838053_849736742572230104_n Loppuviikon olen Philipsin osastolla Lähiruoka- ja Luomu messuilla messukeskuksessa. Kahdeksan tuntia päivässä puristelen mehuja ja yritän saada mahdollisimman nopealla puheenpälpätyksellä (sujuu) ihmisiä ymmärtämään vihermehujen hyödyt. Philipsin mehulinko on hyvään hintaan messuilla!

V__4856

Ensimmäinen Juice Finland järjestettiin tammikuussa, täältä (klik) pääsee kurkkaamaan millaista oli! Nyt on hyvä aika pitää yllä sieltä opittuja juttuja, muistella sitä ihanan energistä ja kevyttä oloa ja kutsua uusia mehustajia kokemaan vihermehujen voima! Uusi detox siis 10-18.4.(klik) Tervetuloa mukaan, vaikka et haluaisi paastota koko viikkoa. Tee vaikka vain aamumehut kanssamme ja saa ryhmältä vastauksia kysymyksiin, vinkkejä ja reseptejä. Lapset ehdottomasti mukaan!

Katsoin eilen dokumentin Fat, sick and nearly dead kakkososan. Se on Netflixissä. Siinä juuri keskityttiin siihen, miten vaikea on YLLÄPITÄÄ saavutettu terveyden ja hyvinvoinnin taso. Fat, sick and nearly dead 1 (klik) oli minulle se lahja taivaalta, kun etsin vastauksia tyttäreni parantamiseen, tarinamme voi lukea tästä (klik) tai koko tarinan täältä.(klik)

Ruokailutapamme ovat meihin syvään iskostettuja, sen kertoi jo dokumentin kakkososan Philin tarina. Vaikka ykkösessä Phil saavutti aivan hurjat tulokset, kakkososa kertoo miehen lipsuneen avioeron jälkeen. Tarvitsemme toistemme tukea ja tsemppausta. Kakkososassa Joe Cross keskittyykin tähän aspektiin, ryhmän tukeen ja voimaan.

Juice Finlandissa on voimaa! Ensimmäisen paaston läpikäyneet ovat hyviä neuvomaan ja jakamaan tietoa. Tule mukaan ja kutsu kavereitasi myös!

oranssi_koukero

nuuksio

Nuuksiossa helatorstaina mehustetaan villivihanneksia, katso lisätietoja TÄSTÄ

forkids

Juicing for KIDS! luento on 30.5, katso lisätietoja TÄSTÄ

oranssi_koukero

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved