Subscribe to
Newsletter
Voita upea Philipsin mehulinko (arvo 259€)

JuiceFin

Huomenna alkaa Juice Finland! Vihermehuja tehdään joko aamuisin tai paastotaan niillä kokonaan viikon verran. Tule mukaan tänne! (KLIK)

Itse aion paastota kauemmin kuin viikon, tammikuun viikon paasto jäi mielestäni vähän kesken, kun lopetin viikkoon kun lähdimme Lontooseeen Jason Valen, brittien mehugurun seminaarin, lue tästä (KLIK)

Lapset kannattaa ottaa haasteeseen mukaan, meilläkin lapset juovat aamumehun viikon ajan. (…ja pesevät ainekset ja tekevät aamumehut…joutilaat vanhemmat (KLIK) periaatteella tietenkin.)

Vihermehut ovat niin kauniita, itselle tekee tiukkaa olla kuvaamatta niitä kaikkia, siksi oma Instagram-tilini @tarababyjoy onkin aika vihertävä… (KLIK)

Philips on jälleen antelias ja lahjoittaa Juice Finlandin osallistujille mahdollisuuden voittaa tuliterän, upean, 1000 watin ja 2,5 litran Philips Avance HR1871/70 mehulingon (arvo 259€)

storcator-de-fructe-avance-collection-hr187170-1000-w-recipient-suc-25-l-tub-xxl-inox_59165_4_1420581932

Tämä kone meilläkin jo toista vuotta surisee ja olen todella tyytyväinen sen tehoon ja käytettävyyteen. Miten voit osallistua arvontaan? Mehusta vihermehuja ja ota niistä kuva Instagram-tilillesi (eikö ole vielä, oioi, Insta on paras tapa “photoshopata” ja säilyttää kuvia sekä seurata lempityyppien arkea kuvina maailmalta), avaa ihmeessä tili!

10- 18.4.2015 ajan lataa mehukuvasi ja laita tägit #philipsrok ja #juicefinland niin olet mukana arvonnassa. Samoilla tägeillä pystyt katsomaan muiden laittamia kuvia ja toivottavasti latailet reseptejä ja kuvia myös Facebookkiin Juice Finlandin sivuille. Mehustus sopii kaikille ja tekee hyvää kaikille, näin olet mukana tuomassa sitä enemmän esille Suomessa, joka laahaa tässäkin asiassa jälkijunassa. Katsokaa vaikkapa Lontoon katukuvaa! (KLIK)

Voittaja ilmoitetaan 19.4 Juice Finlandin sivuilla ja mehulinko lähetetään postitse voittajalle!

Onnea arvontaan and may the juice be with you!

VOI HYVIN. TARA LANGE. KUVA KIRSI TUURAIhanan poikani on kuvannut lahjakas Kirsi Tuura.

oranssi_koukero

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved