Subscribe to
Newsletter
Making of Mehustus-kirja

Pikkasen innoissani olen ensimmäisen kuvauspäivän jälkeen. Äärettömän lahjakas kuvaaja on täällä Babyjoyn blogissakin Sunday Bliss with Sari-nimellä kirjoitellut Sari Mattsson, joka on ollut hyvä ystäväni jo vuosia. Kyllä on kivaa tehdä yhteistyötä ystävän kanssa, työ sujuu sutjakasti kun tyylimme ja makumme on samanlainen. Sari tietää täsmälleen mitä toivon ja minä taas luotan täydellisesti Sarin ammattitaitoon!

book1Kirjani kustantaa Basam Books ja kirja ilmestyy heinäkuussa. Tässä omalla kännykällä otettuja “making of”-kuvia päivästämme.  Yksikään näistä ei kirjaan päädy, sinne tulevat kuvat ovat OUT OF THIS WORLD! Hedelmät, vihannekset, yrtit, kukat ja tietenkin pääosassa vihermehut… ei voi millään saada huonoja kuvia kukaan, mutta Sarin kuvissa on ihan omanlaistaan taikaa!

book2Huomenna jatketaan kuvien ottoa, paras äitienpäivä! Omat lapset ovat mallina, saa tehdä rakastamaansa työtään kotona, perheen kanssa, juoda taas litroittain mehua ja käyttää luovuuttaan hyvän ystävän seurassa. Niin kiitollinen ja onnellinen olen, että halkean!

book4Muita Sarin kuvia saa ihailla mm. Instagramissa nimellä @sarisees , Sarin blogissa nimeltä Kaunista Elämää  sekä Novellen blogissa.

book6Minä sain väkertää mehuja ja leikkiä kuvausassaria. Päivä alkoi jo seitsemältä Tukussa. Toistan. Seitsemältä. Ekan kerran heräsin seitsemältä noin 1,5 vuoteen. Kävimme myös Hakaniemen hallissa ja saimmekin upeita aineksia kuviimme ja mehuihin. Kuvaussääkin oli tilattu, ja toteutui aurinkoiseksi – tietenkin!

book5Nyt pitäisi mennä nukkumaan, mutta miten sitä voi nukkua, kun on juonut päivän mehuja ja on aika innoissaan? Tyrmäystipat? Ehkä yksi olut…

book8Ihanan upeaa äitienpäivää huomenna kaikille äideille, olemme ja olette päivänne ansainneet!

oranssi_koukero

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved