Subscribe to
Newsletter
Nyt on näin – hyväksymisen taito

Kirjoitin aamulla eräälle Naisesta Äidiksi-ryhmän äidille näin: “Aloita tunteidesi ja itsesi tunnistaminen pienillä teoilla jotka luovat sieluyhteyttä. Kun et ota yhteyttä sieluusi, koet elämän ja itsesi pinnalliseksi. Luomasi kuoren alta on vaikea päästä sielutasolle, joka olet AITO SINÄ. Tuleekin paha olo, kun et ole oma itsesi. Näen kaksi teemaa, hyväksyminen ja arvostaminen, kaikkien naisten perisynnit.

Toivottavasti löydät jonkun hyvän ja voimaannuttavan kirjan joka kolahtaa, lue siitä pätkä joka päivä. Aloita joka aamu hitaasti, hengittäen syvään ja sano itsellesi jotain kaunista. Käy joka kehon osa läpi ja kiitä sitä. Luettele asioita joista olet kiitollinen. Vasta sitten nouse ylös. Kun huomaat pinnan taas kiristyvän, tee tämä taas.

Tarkkaile hengitystäsi, hengitä napaan asti, sieluchakran yli ihan elämänchakraan asti, niin tunnet eläväsi. Etsi pieniä juttuja jotka tekevät sinut onnelliseksi. Siitä se matka alkaa. Sielu kertoo meille kaikille pahalla ololla milloin se on unohdettu. Fiksut naiset kuuntelevat ja alkavat tehdä asialle jotain.”

Tyttäreni kaatui eilen ja sai kipsin käteensä kuukaudeksi. Koko tämän päivän aistin hänestä huokuvaa tilanteen hyväksymättömyyttä. Olimme jo illalla puhuneet asiasta, ja ehdotin hänelle että hän lopettaisi vastustamisen. Saa kiukuttaa ja näyttää kaikki tunteensa, mutta jossain vaiheessa hyväksyisi, että nyt on näin, sen sijaan, että  fokusoisi negatiivisiin asioihin. Nukkuminen on vaikeaa, pukeminen yksin mahdotonta, kaikkeen tarvitsee apua, ei pääse minnekään. Itsenäisenä tyttönä tämä ärsytti ja harmitti häntä tosi paljon. Hän haluaa pärjätä yksin ja on mieluummin pahalla päällä kun pyytää apua. Näettekö yhtymäkohdat äitiyteen?

Laitoin siis omat neuvoni käytäntöön. Pieniä, ilmaisia iloja, arvostusta ja rauhallista oloa. Menimme kävelylle muutaman korttelin matkan verran, juttelimme ja ihailimme pihoja ja kukkia. Näimme upean ruusupuskan ja se tuoksui huumaavasti. Keräsimme taskut täyteen maahan pudonneita lehtiä ja kiitimme niistä. Keräsimme muitakin kukkia jota polkumme varrella kasvoi.

InstagramCapture_df4491bb-7a78-4898-b088-cf38cfd4ae95Kun tulimme kotiin, tein tuoksuvan jalkakylvyn, jossa oli keräämämme kukat ja Äiti-vauva-ryhmien taikasuolaa. Herkullisia mansikoita lautaselle ja pieni hemmotteluhetki.

InstagramCapture_c77523fa-dfcb-482d-a366-d1e28dea85a2Ostin tulevia ryhmiä varten upeat LOVE-kortit Havaijilta, ja olemme nostaneet joka päivä kortin joka, kas, on aina ollut osuva. Näin tälläkin kertaa. Tyttäreni nosti kaksi korttia. Toinen oli Surrender ja toinen Celebrate. Antaudu tunteille ja tapahtumille, älä vastusta ja juhlista sitä mitä sinulla nyt on, tässä hetkessä. Sen me teimme.

InstagramCapture_7d183dc6-b17f-459f-956b-d9a5a44142cfP.s. Tässä artikkelissa (KLIK) vinkkejä ja tietoa luonnon jalkakylvyn terveysvaikutuksista.

oranssi_koukero

1 Comment

  1. Anna-Pauliina says:

    Ihana kirjoitus ja muistutus itselle mitä pitäisi joka päivä tehdä. Kiitos <3

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved