Subscribe to
Newsletter
Vihermehu-kirja julkaistu, kuulumisia ja uusia blogeja

VihermehuSiinä se nyt on, esikoisteokseni, joka ilmestynee kauppoihin huomenna tai viimeistään maanantaina 20.7.

Tilata sitä voi monestakin verkkokaupasta, vaikka kustantajan, Basam Booksin (KLIK)

Tara Lange kertoo inspiroivassa Vihermehu – luonnollinen energiajuoma -kirjassaan maailmaa valloittaneesta ilmiöstä, vihermehuista.

Vihermehu on raaoista kasviksista, juureksista, hedelmistä ja yrteistä puristettu mehu. Jokainen mehu on maultaan erilainen. Vihermehustamisen olennaisena osana on se, että kukin valmistaa juomansa itse mehustimella. Mehu on parasta heti nautittuna.

Luonto tarjoaa kaikki raaka-aineet kehon puhdistamiseen ja ravitsemiseen. Vihermehu on vauvasta vaarille sopiva, edullinen, turvallinen ja helppo keino ylläpitää terveyttä, päästä eroon sokeri-addiktiosta, lievittää lääkkeiden sivuvaikutuksia ja jopa parantua kroonisista sairauksista.

Tara Lange on kerännyt kirjaan tarinoita mehujen tuomista positiivisista terveysvaikutuksista useilta mehustamisen harrastajilta. Mehustajat kertovat kirjassa mm. vaivattomasta painonpudotuksesta, toimivasta ruuansulatuksesta, unen laadun ja määrän paranemisesta sekä hehkuvasta ihosta.

Kirjan käytännölliset neuvot, konkareiden vinkit ja herkulliset reseptit tekevät mehustamisen aloittamisesta helppoa.

basam

Luin kirjan eilen, koska en tietenkään muista yhtään mitä kirjoitin ja hyvähän se oli! 🙂

Minusta parasta kirjassa on kaikkien Juice Finland– ryhmäläisten kommentit. Monien eri ihmisten kokemukset ja tarinat, eikä siirapilla kourrutettuja vaan rehellisiä “tulee korvista ulos” ja “kaameo olo paastolla”-tyyppisiä myös.

Ja ne kuvat, oih. Ystäväni Sari Mattsson otti kuvat ja slurps… Tässä tomaattimehun kuva, yksi suosikeistani. Haluaisitko maistaa?

Tomaatti (2)Tässä nyt Babyjoyn sivuilla viimeiset vihermehu-aiheiset postaukset blogissa. Olen avannut sivut www.vihermehut.fi ja jatkan siellä viherpiipertämistä ja täällä keskitytään olennaiseen, äiteihin, isiin, vauvoihin, parisuhteeseen ja elämään.

Kirjoitan nyt neljää blogia…hups! Tätä blogia, vihermehut-blogia, Hidasta elämää-blogia ja on kunnia aloittaa Viisas Elämä -blogissa myös.  Blogini nimi on Luota luontoon. Ensimmäinen kirjoitus löytyy tästä (KLIK)

Blogissani kerron tarinoitani fyysisestä maailmasta mutta selitän henkisen merkityksen, sillä sitä varten elän. Oppiakseni itsestäni ja tästä seikkailusta nimeltä elämä. Suhtaudun asioihin innolla, huumorilla ja lapsenomaisella uteliaisuudella. Oppiakseni minun pitää olla esillä, avoimena, rehellisenä, pää pystyssä valmiina ottamaan luottamuksella vastaan kaiken mitä eteeni tuodaan. Aivan kuten luonto.

Vihermehu-luentoja on tulossa syksyllä, ilmoittelen niistä vihermehut- sekä Babyjoyn facebook-sivuilla. Ensimmäiseksi vierailen Tampereella ja Kangasalla, tästä lisätietoja siitä: (KLIK)

Palan halusta kirjoittaa teille myös Havaijin matkastani, mutta odotan valokuvaajan kuvia parisuhde retriitiltä. Parisuhdekursseilleni on paljon uutta luvassa! Lisää tietoa elokuussa alkavasta kurssista (KLIK)

Ihanaa kesää kaikille ja toivotaan että se aurinkokin pirskahtaa pian esiin!

oranssi_koukero

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved