Subscribe to
Newsletter
Uudet ryhmät starttaavat Malmilla!

vauvagroup_vedos_tuhat

Tänään sain puhelinsoiton, jota on odotettu kauan! Varmistui vihdoin, että saan toivomani paikan vuokrattua Babyjoyn omaksi.

Tähänkin liittyy tarina, kuten kaikkeen elämässäni, skippaa ohi, jos et usko taikoihin! Rakastan tarinoita ja missään ei kuule niin hyviä tarinoita kuin äiti-vauva-ryhmissä!

Kaikkihan me näemme jotain, jos vain osaamme katsoa. Minua seuraavat numerot ja ne merkitsevät minulle jotain, niistä olen saanut varmuutta, jännitystä ja iloa. Olen syntynyt 19.11 ja nämä numerot, 1 ja 9 ovat viime vuodet (kun olen alkanut nähdä marttyyriviitan alta jotain) aina mukana tärkeissä päätöksissäni ja tapahtumissa. Molemmat poikani ovat syntyneet klo 9.11. Kaikki tärkeät viestit tulevat näillä numeroilla, otan tosissani meilit ja tekstiviestit jotka tulevat klo 9.11 tai 11.19 ja katson kelloa aina 9.11, 19.11 tms. Tarinoita olisi ihan oman blogin verran, jaan tässä vain osan.

Tyttäreni parantamiseen ja uskoon siihen, että parantuminen on mahdollista, oli kahden miehen inspiraation ansiota. David Wolfen tekstejä luin paljon ja ahmin dokumentteja missä hän oli, ja pikkasen nauratti, kun hän tuli Suomeen 9.11 luennoimaan klo 11-19!

Toinen oli brittien mehustus-guru Jason Vale. Mieheni kertoi hänen luennoivan ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen Lontoossa, sinne oli päästävä, ja mentiinhän me, 9-11.1 olimme Lontoossa!

Olin talven etsinyt meille halpaa etelänmatkaa, mutta kaikki olivat yli neljän tonnin. Lontoon matkan jälkeen ajattelin katsoa olisiko mitään. No viimeiset neljä paikkaa oli paljon halvemmalla, paikkaan nimeltä Tarajalillo ja lähtö oli 19.1.

Minut kutsuttiin Basam Booksille käymään, reittiopas asemalta kertoi matkan olevan 11 minuuttia ja 9 pysäkkiä. Hui, ajattelin! No kirja on jo kaupoissa. Olipa jännittävää odottaa käsikirjoituksen palautumista kustannustoimittajalta, mutta tulihan se odotuksen jälkeen, oli meilissä klo 11.09.

 Eilen tuli kysymys, sopisiko kirjanjulkistamis tilaisuuden aika minulle, ehdotettuna olisi 1.9 klo 11! Juu, sopii!

Kuten sanottu, näitä on ja paljon ja ne tuovat niin paljon iloa elämääni!

storytellers-manifesto

Kun aloin kesällä haaveilla omasta paikasta syksyksi Babyjoylle ja aloin katsella tarjontaa, olin epäilevä. Oliko siihen mahdollisuuksia, kun vuokrat olivat niin huikeat ja oli lähes mahdotonta löytää isoa salia keittiöllä ja monella vessalla. Halusin oman paikan, koska autottamana minun on ollut vaikea roudailla tavaroita edestakaisin ja halusin nyt toteuttaa unelmani ihanasta, viihtyisästä paikasta, jonka kuva on ollut mielessäni jo alusta asti.

Uskalsin luottaa ja ajattelin että se minulle kyllä tuodaan, jos se on oikea päätös. Yhtenä päivänä heinäkuussa istuin koneelle ja eteen tuli ensimmäisenä paikka, josta tiesin heti että tämähän se on! Osoitteessa oli 19.

Kun menin sitä katsomaan, meinasin tikahtua nauruun! Olin ollut tässä paikassa ennenkin! Muistin jopa mitä kirjoitin facebookkiin: “Sointukylpy! Energisoiva, maadoittava, rentouttava. Paikka on Malmilla, Malmin Raitti 19 ja seuraavan kerran kylvetään mun synttäreinä, 19.11 klo 19!”

Paikka on täydellinen ja ne energiat…siellä on sointukylvetty vuosien ajan! Mikä harmonia!

Jouduin odottelemaan saanko tilan, koska minua ennen oli joku toinen. Olin aika paniikissa. Voisivatko viestit olla väärässä?

Kotona mietin paikkaa, ja muistin vielä yhden asian. Kun olin käynyt sointukylvyissä, olin ottanut pitäjän käyntikortin. Arvatkaa mikä hänen yrityksensä nimi on/oli? Taran sydän.

Voiko selvempää merkkiä olla? Vaikka kärsivällisyys ei ikinä ole ollut hyviä puoliani, olen jaksanut luottaa ja odottaa. Pitkin hampain. Mutta nyt sain soiton ja viikonloppuna sisustan, eli maalaan, tapetoin ja kannan sinne kaikki nämä upeat tavarat mitä olen haalinut odottamisen ajan Havaijilta, Ruotsista, Australiasta, Tikkurilasta, Tuusulasta ja Porvoosta!

Ja sitten hommiin!

oranssi_koukero

 

 

1 Comment

  1. Pauliina says:

    Ihan mieletön tarina! Meni kylmät väreet lukiessa sitä. Ihana muistutus siitä, että meille annetaan jatkuvasti merkkejä ja pitäisi olla tarpeeksi herkkänä, jotta huomioi ne 🙂

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved