Subscribe to
Newsletter
Avoimet ovet 9.9 klo 11

Tervetuloa tutustumaan House of Joyhin! Olen saanut monia ihania viestejä paikan ihanuudesta, kiitos niistä. Moni on kiittänyt siitä, että olen sisustanut kierrätystavaroilla. Suurin osa kalusteista on Tikkurilan Kontista, Tori.fi:stä ja Huuto.netistä! Ei tullut mieleenkään ostaa uusia kalusteita!

Rakastanhan tarinoita ja lähes jokaisella tavaralla on tarinansa. Minusta on aivan mahtavaa että yksi nojatuoli on äiti-vauva-ryhmän ja Maaemon voiman Satun mummon vanha. Dreamcatcher taulu on Sanna Nerolalta, joka piti Naisesta Äidiksi-ryhmälle taideterapiakurssin. Jätti-iso tyyny on ex-mieheltäni. Lasten majan bongasin Koiramäen pajutallista ollessani siellä ystäväni kanssa munkkikahveilla. Itse tuunasin ja maalasin huonekaluja toivoen että hyvä tulee. Tapetti on ylijäämää kotoamme, sama tapetti on makuuhuoneessamme.

Joten eipä ihme että vaikuttaa kotoiselta, kun tavarat ovat eri ihmisten kotoa!

Filosofiani on jakaa. Kaikkea. Elämääni, ajatuksiani, ideoitani, menestystäni, ilojani ja surujani. Siksi haluan jakaa tämänkin ilon uudesta toimitilastani ja auttaa muita naisia pääsemään esille ja teitä tapaamaan heitä. Näillä naisilla, jotka tekevät merkittävää työtä aika hurjan halvoilla hinnoilla perheiden hyväksi, ei ole varaa markkinoida tai mainostaa, kuten ei minullakaan. Meidän pitää olla esillä ja tavata ihmisiä, jotta tavoittaisimme yleisömme. Teemme työtämme rakkaudesta, intohimona auttaminen.

Kukaan mies ei tekisi töitä samalla hinnalla kuin me. Vaikka arvostamme työtämme, haluamme tavoittaa mahdollisimman monen perheen työllämme. Niin kauan kun ei ole vielä normaalia panostaa omaan tai perheensä hyvinvointiin yhtä paljon kuin tarvikkeisiin ja tuotteisiin, meidän hintamme ovat edullisia, mutta me sitkeästi teemme työtämme. Olemme riippuvaisia ihmisten tykkäyksistä, jaoista ja suosituksista. Uskomme itseemme ja siihen mitä teemme. Emme yksinkertaisesti voisi tehdä enää mitään muuta!

Meillä on usein takana omakohtainen kokemus ja siitä syntynyt halu auttaa samassa tilanteessa olevia. Vaatii suurta uskallusta heittäytyä yrittäjäksi ja uskaltautua alalle, jossa ei ole mitään takeita onnistua. Toivoisin, että naiset kannustaisivat naisia, jotka tekevät työtään naisten hyvinvoinnin eteen. Me kaikki tiedämme miten tärkeää se on.

Tervetuloa tapaamaan meitä ja kyselemään neuvoja ja vinkkejä meiltä käveleviltä tietopankeilta liittyen mm. synnytykseen, vauvanhoitoon, koliikkiin, luontaisiin hoitokeinoihin, vauvan kantamiseen ja hierontaan. Nautitaan, herkutellaan, jutellaan ja iloitaan!

HouseofjoyA4

oranssi_koukero

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved