Subscribe to
Newsletter
Uutta kirjaa luomassa – Äitipeli
Minulta ilmestyy jokaiselle naiselle sopiva, mutta varsinkin äideille kirjoitettu kirja Äitipeli- selviydy voittajana Basam Booksin kustantamana 1.3.2016.
 
Lähden 15.12 joululomille etelään ihan ypöyksin – minä ja läppäri- kirjaa kirjoittamaan. Viikossako? – te kysytte. Viikossa, kyllä, sillä tämä teksti tulee selkäytimestä. Tätä olen haudutellut kaksi vuotta ja nyt on aika ja tilaus sille. Vihermehu-kirja oli loistavaa harjoitusta ja opin sen tekemisestä paljon. Opin luottamaan, että se, mitä minulla on annettavana, riittää, jos uskon siihen itse ja puhun totta. Olen elänyt ja kokenut nämä asiat ja puhunut näistä kaksi vuotta Babyjoyn äiti-vauva-ryhmissä ja kursseilla. Tekstin tuottaminen ei ole ikinä ollut minulle vaikeaa. Suurin työ on kustannustoimittajalla, joka minun luovuuteni lorumaiset lauseet laittaa järkevään muotoon ja järjestykseen. Sitten korjaillaan, lyhennellään, oiotaan ja parannellaan.
 
11872236_10153892968303029_5545898822820495861_o
Kirjan muut kuvat ottaa ystäväni Sari Mattsson. Hän kuvasi Vihermehu-kirjankin kuvat ja muita hänen luomuksiaan voi ihastella täällä.
11838595_686211188180202_2900364741220987297_o
“Babyjoyn perustaja, kirjailija, luennoitsija ja kolmen lapsen äiti Tara Lange toivoisi, että äiti keskittyisi eniten omaan hyvinvointiinsa. Äitiyteen on helppo hukkua ja silloin äitiydestä voi tulla suorittamista ja elämästä ilotonta puurtamista. Tara tietää mistä puhuu, sillä hänellä oli marttyyriäidin pelinappula käytössä tuskaisen monta vuotta. Muitakin pelinappuloita tuli kokeiltua. Suorittajan, pärjääjän, auttajan ja myötäilijänkään nappuloilla ei pelionnea herunut.
 
Välillä tuntui kuin olisi pelannut tätä peliä ihan väärillä säännöillä. Äitipeli- selviydy voittajana kirjassa Tara kertoo hauskalla tyylillään painavaa asiaa oppimistaan uudenlaisista, nurinkurisista  pelisäännöistä. Pelaamalla näillä säännöillä on vapaus käyttää mitä vain nappuloita ja silti voi voittaa pelin kuin pelin, varsinkin äitipelin.
 
Taran uudenlaisilla ajatuksilla voi löytyä se voima ja viisaus, intuitio ja herkkyys, joka on äitiyden haastavassa pelissä voinut kadota. Kirjan teemojen, erilaisten näkemysten, eri äitien kertomusten ja syvälle luotsaavien tehtävien kautta äiti voi oivaltaa itsestään asioita, joista saa ymmärrystä, hyväksyntää ja ennenkaikkea iloa naiseuteen, äitiyteen, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen.
 
Nyt ei keskitytä vauvaan tai lapsiin, vaan keskitytään äitiin. Ei tuputeta valmiiksi pureskeltuja ohjeita, vaan annetaan äidin itse oivaltaa ja löytää oma tapansa olla nainen, äiti ja puoliso. Äidin henkinen hyvinvointi tulee vaikuttamaan suoraan vauvan, lapsen ja parisuhteen onnellisuuteen. Tämä kirja sopii kaikille naisille ja kaikenikäisten lasten äideille, jotka ovat valmiita tutkimaan ja herättelemään sitä ainoaa henkilöä, joka voi heistä tehdä onnellisen. Tämä kirja on naisille, jotka haluavat kysyä itseltään: Kuka minä olen, mihin minä uskon, millainen äiti ja puoliso haluan olla, mistä olen valmis päästämään irti ja mitä haluan tilalle?
 
Suoraa ja rehellistä puhetta kirjoittajalta ja oivalluksia uusista pelisäännöistä eri-ikäisiltä äideiltä, aiheista, joista ei tarpeeksi puhuta. Suvaitsevalla, ymmärtäväisellä ja herättelevällä tyylillä.”
 
bringjoy1
Iällä, ammatilla, sosiaalisella statuksella, harrastuksilla tai perhesuhteilla ei ole väliä. Me olemme naisia ja äitejä ja kamppailemme samojen asioiden parissa, iloitsemme samoista asioista.
 
Me huolehdimme, rakastamme, hoidamme. Olemme raskaana, synnytämme, imetämme, kannamme, nostamme pystyyn, silitämme, kerromme satuja, opetamme elämää, teemme virheitä, onnistumme.
 
Me muutamme maailmaa lastemme kautta. Olemme tärkeitä.
Pidetään huolta itsestämme, arvostetaan itseämme, ollaan ylpeitä kaikesta mitä teemme.
 
Kirja on kuin äitien kehityskeskustelu, yrityksen Perhe oy tärkeimmän työntekijän hyväksi ja parhaaksi ja tehtävät voi tehdä joka vuosi uudestaan ja uudestaan!
 
Muutos on jatkuvaa ja kasvamme ja opimme valtavalla vauhdilla lastemme ansiosta. Tästä kirjasta löydät lohtua, viisauksia ja tukea upealle matkallesi.
 
basam

2 Comments

  1. Leila says:

    Hei!
    Tuo uusi kirja kuulosti niin hyvältä että toivoisin sen jo ilmestyneen! Niin voisin tilata sen joululahjaksi itselleni 🙂 Toiveikkaana jään odottamaan maaliskuuta. Tsemmpiä kirjottamiseen!
    T. Neljän lapsen äiti

  2. Piia says:

    Wau! Haluan tuon kirjan itselleni heti kun se ilmestyy! Sekä itseäni varten että tulevia asiakkaitani varten! Ihanaa kirjoituslomaa sinulle Tara😘

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved