Subscribe to
Newsletter
Kirjoituskilpailu

kilpailu1

Meillä jokaisella on tarina, joka liikuttaa, auttaa ja lohduttaa jotain toista. Minä rakastan tarinoita. Sain omakohtaisesti kokea tarinan kertomisen puhdistavan ja tyhjyyden jälkeisen uudistavan vaikutuksen, kun sain itse kirjoitettua oman tarinani kirjaani Äitipeli. Saan lähes päivittäin viestejä siitä, miten tarinani on auttanut muita samassa tilanteessa olevia. Minun tarina on nyt kerrottu, ja sillä välin kun kerään uusia tarinoita, haluaisin kuulla teidän tarinoitanne.

Olet sitten äiti, isä, mummi, pappa, kummi, setä, täti, sillä ei ole väliä. Kerro tarinasi siitä mitä lapsi/lapset ovat tuoneet elämääsi. Jaa hieno ja merkityksellinen hetki tai vaikea ja opettavainen vaihe, riemullisen hauska tapahtuma tai tunteita raastava kertomus. Raskaana olosta, synnytyksestä, adoptiosta, vauva-ajasta, uhmasta, imetyksestä, pulloruokinnasta, kantamisesta, hoitamisesta, syömisestä, nukkumisesta, päiväkodin aloituksesta, koulumaailmasta, teini-iästä, kotoa lähteneistä lapsista. Rakkaudesta, huolesta, ilosta, murheesta, kaikista niistä tunteista joita lapsi tuo pintaan. Mitä lapsesi on sinulle opettanut elämästä?

Tarinan tulee olla ennen julkaisematon. Tarinan ihannepituus on 500-1000 sanaa, mutta älä anna numeroiden estää luovuuttasi. Kuvia ei tarvitse lähettää, valitsen kuvapankista tarinaasi sopivan kuvan.

1. Palkinto
Huippulahjakkaan Niki Strbianin perhe- tai vauvakuvaus (arvo 950€)
Kuvaus suoritetaan Helsingissä vuoden loppuun mennessä.
2. Palkinto
BioChefin valkoinen tuoremehupuristin sekä Vihermehu -luonnollinen energiajuoma kirja (arvo 276€)
3. Palkinto
100 euron Twistbe lahjakortti verkkokauppaan. Valinnanvapaus puhtauden, luonnonmukaisuuden ja eettisyyden maailmaan!
4-9. Palkinto
Viisas Elämä kustantamon Äitipeli – selviydy voittajana kirjani

kilpailun-logobanneri

 

Kilpailu loppuu 1. kesäkuuta klo 12. Voittajat määräytyvät silloin Babyjoyn blogissa julkaistujen tarinoiden Facebook-jakojen mukaan. Eniten jakoja saanut voittaa ensimmäisen palkinnon, toiseksi eniten toisen jne.   

Kirjoituksia aletaan julkaista siinä järjestyksessä kun niitä saapuu. Pidätän oikeuden päättää mitä kirjoituksia julkaistaan. Kirjoituksia julkaistaan 25 kappaletta kesäkuun loppuun asti. Voittomahdollisuudet ovat siis erittäin hyvät!

aitipelibanneri_560lev

Kilpailu järjestetään osoitteessa www.babyjoy.fi

* Kilpailun järjestää: Tara Lange / Babyjoy
* Arvonta ei ole missään yhteydessä Facebookiin eikä Facebook sponsoroi, tue tai järjestä tätä arvontaa. Arvonnan sisällöstä vastaa ainoastaan järjestäjä eikä Facebook. Facebook ei ole vastuussa arvonnasta tai siihen liittyvistä seikoista.
* Kilpailuun osallistutaan lähettämällä tarina meilitse osoitteeseen tara@babyjoy.fi. Annat osallistumalla lupasi tarinan julkaisemiseen Babyjoyn blogissa ja Facebookissa. Tarinoita voidaan julkaista myös kilpailun päättymisen jälkeen. Jos et anna suostumustasi tähän, mainitse se, kun lähetät tarinan.
* Kilpailu alkaa 29.3.2016 ja päättyy 1.6.2016 klo 12.00. Tarinoita julkaistaan tällä ajalla 25 kpl. Tarinoita aletaan julkaista Babyjoyn blogissa heti kun niitä alkaa saapua. Kilpailun päätyttyä tarinoiden Babyjoyn blogissa olevien Facebook- jakojen määrä tarkistetaan. Jokaisen kirjoituksen alla on Facebook jako nappi ja niiden määrä ratkaisee voittajat. Facebookin kautta tehtyjä jakoja ei lasketa, vain blogin.
* Kilpailuun osallistuminen on ilmaista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi vaihtaa. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle. Ensimmäinen palkinto tulee käyttää vuoden loppuun mennessä ja voittaja vastaa itse matkakuluista kuvaukseen. 2-9. palkinnot postitetaan voittajille.
*Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa suostumuksen nimensä ilmoittamiseen arvontasivulla Babyjoyn blogissa, mikäli osallistuja voittaa. Tarinan voi julkaista nimimerkillä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.
* Järjestäjä tiedottaa voittajille voitosta henkilökohtaisesti meilitse sekä ilmoittamalla voittajat erillisellä blogipostauksella 1.6.2016 Voittajien tulee ottaa yhteyttä tara@babyjoy.fi kuukauden sisällä palkinnon voittajien julkistamisen jälkeen.
* Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti arvonnan päätyttyä.
* Kilpailua koskevat kysymykset voi osoittaa tara@babyjoy.fi. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa.
oranssi_koukero

1 Comment

  1. […] Sillä välin kun kerään uusia tarinoita tyhjälle taululleni, olen kiiinnostunut kuulemaan teidän tarinoitanne. Ymmärrän nyt kirjoittamisen puhdistavan voiman ja suosittelen, että kokeilet sitä. Olet sitten äiti, isä, mummi, pappa, kummi, setä, täti, sillä ei ole väliä. Kerro tarinasi siitä mitä lapsi/lapset ovat tuoneet elämääsi. Jaa hieno ja merkityksellinen hetki tai vaikea ja opettavainen vaihe, riemullisen hauska tapahtuma tai tunteita raastava kertomus. Lue lisää kilpailusta ja sen upeista palkinnoista TÄSTÄ. […]

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved