Subscribe to
Newsletter
Oulu ja Lappeenranta!

Hei Oulun ja Lappeenrannan äidit!

Annukka ja Tuisku ovat innoissaan järjestämässä kaikkea ihanaa teille. Molemmat ovat käyneet Naisesta Äidiksi-ryhmänvetäjän koulutuksen ja tekevät työtä suurella sydämellä. Naisesta Äidiksi workshopit, synnytysvalmennusta, kotikäyntiä ja meditaatioiltaa. 

sylin_hyva_tuisku-jpgSylin hyvä on Tuiskun “kolmas lapsi”.

“Toisen lapseni äitiysloman aikana jouduin toteamaan, että niin ihana kuin vauva olikin, kaipasin saada toteuttaa itseäni muillakin osa-alueilla kuin äitinä.

Elämänmuutokset ja muutot olivat tehneet etäisyyttä moniin ystäviin ja vauva-arki asetti omat haasteensa kulkemisille. Hain ajankulua netistä ja peilasin omaa äitiyttäni siellä käytyihin keskusteluihin. Netissä roikkuminen ei kuitenkaan tuntunut tyydyttävältä, vaan turhauttavalta. Kaipasin elämääni jotain enemmän!

Löytyi netistä jotain hyvääkin: kun luin Babyjoyn äitiryhmistä Helsingissä, tiesin, että sellaisia tarvitaan muuallekin Suomeen. Olisin itsekin tarvinnut! Kun Tara sitten järjesti Naisesta äidiksi -workshop-ohjaajakoulutuksen, tiesin heti, että se on minun juttuni! Intohimonani on edistää äitien kokonaisvaltaista hyvinvointia ja auttaa heitä löytämään oma voimansa ja viisautensa. Kutsumustani seuraten syntyi myös kätilöpalvelu Sylin hyvä.

Kätilön koulutus ja monipuolinen työkokemukseni toimii vahvana perustana äitien kanssa tekemälleni työlle. Babyjoyn Taran mentoroinnista sain työhöni lisää näkökulmia ja menetelmiä, joista nyt ammennan eteenpäin pitämissäni Naisesta äidiksi -workshopeissa. Tämä on minun tarinani – tai yksi sen juonteista. Sinunkin tarinasi on arvokas ja sen kulkusuunta voi muuttua!

Ehkä sinäkin kaipaat muutosta arkeesi? Uusia näkökulmia äitiyteen ja parisuhteeseen – tai ehkä vain vahvistusta omille ajatuksillesi? Kaipaatko ystäviä muista äideistä? Oman naiseutesi – feminiinisen energian – vahvistamista?

Äitiys herättää monenlaisia tunteita, ajatuksia ja kysymyksiä. Kun kuitenkin kaikki painivat jotakuinkin samojen asioiden kanssa, miksi niiden kanssa pitäisi pärjätä yksin? Miksi äidit eivät yhdistäisi voimaansa ja oppisi toisiltaan?

Tälle kaikelle on paikka Sylin hyvän Naisesta äidiksi – ja takaisin -workshopissa. Toimintani keskus on Oulussa, mutta järjestän workshopeja ja synnytysvalmennuksia myös eri puolilla Suomea <3

Lisätietoa tarjoamistani palveluista sekä yhteystietoni löydät osoitteesta www.sylinhyva.fi. Tulethan tutustumaan myös Sylin hyvän Facebook-sivuun www.facebook.com/sylinhyva

Lämmöllä- Tuisku

annukka

Herkkävoima on Annukan “toinen lapsi.”

“Oma tarinani äitiyden parissa ja näiden asioiden laajempi työstäminen alkoi siitä hetkestä, kun sallin mahdollisuuden tulla raskaaksi. Tuntuu, että äitiys on yksi suurimmista “opintomatkoista”, jolle nainen voi päästä! Pohdin asioita monesta näkökulmasta, ja äitiys on opettanut minulle itsestäni hyvin paljon. Olen löytänyt omia kipukohtia, arpia, jotka kaipaavat tässä hetkessä huomiota ja työstämistä. Äitiys on nostanut esiin omia lapsuuden kokemuksia, kokemuksia ajalta, jolloin minulla ei ollut lasta, ja olin tekemisissä lasten kanssa, ja toisaalta on löytänyt itsestään ihan uudenlaisia puolia joita ei tiennyt olevan olemassakaan.

Raskausaikana pelkäsin synnytystä erittäin paljon. Tästä syystä etsin mahdollisimman paljon tietoa luonnollisesta synnytyksestä ja valmentauduimme synnytykseen luonnollisen synnytyksen kurssilla. Tämä kurssi oli minulle käänteentekevä, oikeastaan koko äitiyteen. Pikkuhiljaa aloin ymmärtää, että minussa on kaikki viisaus ja tieto jota tarvitsen synnyttämiseen ja lapsen hoitamiseen. Ainut mitä pitää löytää on luottamus itseeni. Sain luottamusta ja uskoa kykyyni synnyttää ja synnytys meni hienosti. Ensimmäinen vuosi vauvan kanssa oli yhtä tunteiden vuoristorataa. Aluksi pelkäsin koliikkia ja itkuisuutta ja sitä että vauva saa kaikki flunssat ja vatsataudit jotka oli liikkeellä. Toisaalta valvoin öisin ja kuulostelin josko vauva tarvitsee minua jne. Välillä tuntui, että huolet ja murheet kasvoivat äärettömän suuriksi, olen aina ollut vähän sellainen etukäteen murehtija….. Ja usein, kuten vauvankin kanssa sain huomata, että asiat sujuvat hienosti ja kaikki on hyvin.

Kun siirryttiin toiselle vuodelle lapsen kanssa, huomasin heti kuinka aloin rentoutua, luottaa ja iloita lapsen kanssa olemisesta. En enää kytännyt kelloa siihen milloin mies tulee kotiin ja päästämään minut “vapaalle”. Yksi suurimmista asioista, jota olen saanut äitiyden myötä työstää, on oman “vapauden menettäminen”. Yhtäkkiä, joku tarvitsi minua 24/7 ja minun piti miettiä omaa aikataulua lapsen mukaan. Käsitys “oma aika” on nykyään saanut toisenlaisen merkityksen elämässäni. Enää tuo oma aika -käsite ei merkitse sitä, että olen täysin yksin ja teen ns. omia juttuja, vaan koen, että saan omaa aikaa myös kun olen lapseni kanssa. Lapseni on suurin opettajani ja rakastan häntä valtavasti!

Toivon, että saan tavata mahdollisimman monta lasta odottavaa perhettä ja tukea heitä matkalla kohti yhtä elämänsä merkityksellisintä tapahtumaan, oman lapsen syntymää! Samalla toivon, että saan tukea äitejä ja isiä moninaisten vanhemmuuden kysymysten äärellä, ja luoda heihin uskoa ja luottamusta omiin taitoihin ja kykyihin vanhempana.

Lisätietoa tarjoamistani palveluista sekä yhteystietoni löydät osoitteesta www.herkkavoima.fi. Tulethan tutustumaan myös Facebook-sivuihini https://www.facebook.com/herkkavoima

Kaikkea ihanaa päivääsi toivottaa,
HerkkäVoiman Annukka

oranssi_koukero

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved