Subscribe to
Newsletter
Logoehdotuksia – Help!

 

 

Kun olin päättänyt täyttää paikkani Universumin suunnitelmassa ja jatkaa Taran ja Babyjoyn upeaa missiota, yritystä omannäköisekseni muokaten, hairahduin heti kohta egon opastuksella kauhistelemaan, että minun pitäisi nyt yrittää täyttää Babyjoyn perustajan ja esikuvani suurenmoiset saappaat. Tosiminäni  muistutti  kuitenkin pian lempeästi, ettei meistä ketään ole tarkoitettu toisten saappaissa lampsimaan. Meille kaikille on olemassa juuri se ainoa oikea Tuhkimon kimaltava kenkä, olkoon se sitten saapas tai korkkari, joka ei sovi kenellekään muulle paremmin.

facebook_profilepicture_babyjoy_logo_2017_2

                                                                    Tausta 1

Minä olin yrittänyt mahtua jo kauan liian pieniin kenkiin, jotka eivät tuntuneet hyviltä eivätkä omilta. Taraa en silti aio verrata prinssiin, vaikka hänen säteilyään seuraten löysin itsensä rakastamisen polulle, jonka varrelta löysin kauniit oman voiman saappaat, tai ainakin materiaalit niihin kenkiin. Kenkiini täytyy kyllä vielä jatkuvasti vaihtaa uudet läsnäolon kovat korkolaput, sillä sen verran ahkeraan saan  egoani vielä hätyytellä sivummalle. Joinain päivinä ne saappaat ovat  lyijynraskaan mudan peitossa tai kokonaan kateissa, mutta nykyään jo tiedän miten ne löytyvät uudestaan – terästäytymällä tiedostamaan  ja rakastamalla enemmän, lujemmin, lempeämmin.

babyjoy_2017-mainos3

                                                                      Tausta 2

Kutsunkin teidät nyt  kuljeksimaan rakkauden polkuja kanssani, lasikengissänne, avojaloin tai mutaisissa saapikkaissa, monotkin käy. Matkanteko kohti omaa sisäistä iloa ja valoa on kokemukseni mukaan ehdottomasti paljon antoisampaa ja joutuisampaa hyvässä porukassa, vaikkei kukaan puolestamme sitä voikaan tehdä, ja jos voisi. On silti tärkeää löytää lähelleen ihmisiä, jotka heikolla hetkelläsi näkevät potentiaalisi, kauneutesi ja upeutesi ja muistuttavat sinua siitä ja toimivat peileinäsi niin hyvässä kuin pahassa .

Itse sain matkalleni tuon kannustavan ja rakastavan tukijoukon Babyjoysta ja siksipä Babyjoyn uusi ihana tunnuslause, josta kunnia kuuluu graafikolleni Stevenille, onkin osuvasti – SAA RAKASTAA. 

Minä entisenä miellyttäjänä ja syyllistyjänä kuulen sen kannustuksena ja lupana rakastaa itseään kaikkine puolineen, ajatuksineen, tunteineen, ominaisuuksineen ja elämänkokemuksineen. Kaikessa upeudessaan ja epätäydellisyydessään. Kun itserakkaus on hallussa, muiden rakastaminen onkin sitten lasten leikkiä.

facebook_cover_babyjoy_2017_9

                                                                        Tausta 3

On niin paljon rakastettavaa: kaikki oman luovuutemme upeat ilmentymät, taideteokset, kauniit kodit, lapset, kukka-asetelmat, täydellisen kodikas kaaos, aamukahvin sänkyyn tarjoileva puoliso, sohvalla hyrisevät kissat, kaikki rakkaat ihmiset ympärillä, nukkuva luonto ja tällä hetkellä erityisesti toisen ihmisen uskomattoman kauniit luomukset, eli kauniit uudet logot ja facebook-tunnuskuvat, joista on niin vaikea valita se sopiva, kun ne kaikki ovat täydellisiä! Toki minulla on jo oma ykkössuosikkini, mutta haluaisin tietää sinunkin suosikkisi, josta parhaiten tunnistat Babyjoyn facebookissa, ja miksi pidät juuri siitä! Facebookissa voit käydä kommentoimassa omaa ehdotustasi.

Mielipiteensä antaneiden kesken arvon yhden Äitipeli -kirjan ja ruusukvartsista – ehdottoman rakkauden kivestä -tehdyn malakorun 31.12.2016 klo 21.00.

dav

Innostus ja odotus tulevasta tuntuu jo luissa ja ytimissä. Itselleni on meinannut tässä usein tulla tunne, että haluaisin olla jo puuhaamassa, elämässä ja iloitsemassa House of Joyssa teidän kanssanne, sillä niin hitaasti eteneviltä ovat kaikki asiaankuuluvat välttämättömät puuhat tuntuneet loppu vuoden pimeydessä viikkojen sairastamisen maustaessa arkea ja juhlaa. Byrokratian jähmeät pyörät ja joulurauha ovat väistämättä koskettaneet Babyjoyn yrittäjän vaihdosta ja nettisivujen päivittämistä, joten uumoilen, että nettisivut uudistuvat tammikuun alun aikana, kun taas Babyjoyn Holvi-verkkokauppa aukeaa heti tammikuun alussa ja voit sieltä käydä varaamassa paikkasi innostaviin luentoihin, workshoppeihin ja tapahtumiin.

 

facebook_cover_babyjoy_2017_2

                                                                         Tausta 4

Minä rakastan rituaaleja, seremonioita ja juhlia ja aion pitää huomenna kauniin vanhasta luopumisen ja uuden vastaanottamisen – seremonian jossa lupaan itseni ruoskimisen ja rajoittamisen sijaan rakastaa itseäni entistä enemmän tulevana vuonna 2017.  Uskon, että tämän uuden vuoden lupauksen tekeminen ja pitäminen on ainoa tapa olla onnellinen.  Ehkä sinäkin teet saman lupauksen! SAA RAKASTAA! Toivottavasti tavataan ensi vuonna, uusissa energioissa, uudistuneessa House of Joyssa! Hyvää loppu vuotta!

babyjoy_2017-logo                                                                        Tausta 5

 

 

  Sanna

oranssi_koukero

4 Comments

 1. Laura says:

  Numero 3 puhuttelee eniten. Selkeä, voimakas.

 2. Roosa says:

  2 !
  Vihreä väri energisoi silmäni ja kuviot reunoilla saattavat mieleni laukkaamaan, mitä ne minulle kertovatkaan juuri nyt… 😚

 3. Anna Pitkänen says:

  Numerossa 5 näkyy hyvin sekä Babyjoy että Saa rakastaa. Toisaalta vihreät versiot ha etenkin 4 ovat kauniita. Sanon kuitenkin 5. Nähdään ensi vuonna ja ihanaa matkaa uuteen!

 4. Mari K says:

  Tausta 5, seesteinen valkoinen tausta tuo viestin selkeiten esille.

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved