Subscribe to
Newsletter
Verkkokurssi tunteista ja oman voiman löytymisestä

Tikapuu3_kansikuva1700x500

Tara Langen suosittu verkkokurssi alkaa 1.3.2017.

Kirja Tikapuut rakkauteen ilmestyy 17.4.2017

Onko olemassa kaksi eri maailmaa? Siltä se ainakin tuntuu, kun joidenkin kanssa juttelee!

Mitä on puskeminen ja mitä puskemisen maailman tunteet yrittävät sinulle kertoa?

Miten pääsee käsiksi omaan voimaansa?

Taso, jolla olet, vaikuttaa tunteisiisi, havainnointiisi, asenteeseesi, maailmankuvaasi ja uskomuksiisi. Kun ihmiset sanovat että “ihan kuin oltaisiin eri maailmoista”, se todella on näin, niin suuret näkemyserot ovat puskemisen ja voiman maailmassa.

Katsomme ihmisiä joko ylöspäin tai alaspäin, sen mukaan millä tasoilla he ovat. Jos seisot ystäväsi kanssa eri tasoilla tai jopa eri maailmoissa, olet varmasti hämilläsi ja ihmettelet miten hän ei ollenkaan näe tai ymmärrä asioita kuten sinä.

Siksi eri tasoilla, ja varsinkin silloin kun heräät voiman maailmaan, ystäväpiirisi menee monesti uusiksi. Haluathan sinä ystäviä, jotka tukevat ja ymmärtävät sinua. Ovat “samaa jengiä” ja “puhuvat samaa kieltä”.

 

tikapuut

Ymmärrys lisää anteeksiantoa ja mielenrauhaa. Kuulet suoraan ihmisten sanoista, voit lukea heidän teksteistään ja nähdä jopa heidän olemuksestaan, millä tasolla he ovat. Kun mietit, millä tasolla itse olet tai muut ovat, kyse ei ole tuomitsemisesta ja arvostelemisesta vaan ymmärtämisestä ja hyväksymisestä.

Toinen ei voi tietää millaista on olla rohkea jos ei ole ikinä rohkeutta tuntenut. Jos toinen on kieltänyt itseltään vihan, hän ei voi vihastua, vaikka kuinka häntä ärsyttäisit. Vaikka sinä näet rakastavan ja ihanan ihmisen, hän ei sitä itsessään näe, jos hän ei ole ikinä itselleen rakkautta sallinut. Kun sallit itsellesi kaikki tunteet, ymmärrät jokaista ihmistä paremmin, koska tunnistat heissä itsesi.

Lohduttavinta on tietää, että kaikki tekevät parhaansa siltä tasolta jolla ovat.

Kun katsot tikapuita, voit jo miettiä, millä tasolla olet jumissa tai juurtuneena juuri nyt. Se tunne, josta olet heti sitä mieltä, että ”ei muuten kuulu minun elämääni”, on yleensä se, mitä olet eniten elämäsi aikana tukahduttanut. Joillakin se voi olla suru tai viha ja joillakin hyväksyntä, lähes kaikilla tukahdutetuin tunne on RAKKAUS.

Jokaisessa tasossa olet kuitenkin varmasti vieraillut tai tulet vierailemaan, tietoisena tai tiedostamattasi, on tämä elämä sen verran rikasta ja monimuotoista. Oletko sitä sorttia, joka välttelee tunteitaan vai sitä sorttia, joka tuntee ihan liikaa?

Olit kumpaa vain, uskon, että tikapuu tuo sinulle myötätuntoa itseäsi kohtaan, tasapainoa tuntemiseen ja innostusta kiipeilyyn.

 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 1.3 alkavaan verkkokurssiin  TÄSTÄ!

16144482_10154467952634405_361083619_n

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved