Subscribe to
Newsletter
Äiti & Vauva Olkkari

 Äiti & Vauva Olkkari

Seuraava kuuden viikon ryhmä aloittaa

06.04 2017, kokoontuen aina

torstaisin klo 10-13.30

Ryhmä päättyy suolaseremoniaan 11.5

Paikkana upea House of Joy Malmilla, Helsingissä.

                                                                    ***                                                                               

 

“Olen ihan liekeissä! Ulkoisesti ei ole ihmeitä tapahtunut, mutta sisälläni moni asia on mennyt uusiksi. Tiedän olevani vasta matkani alussa, mutta nautin jo nyt suunnattomasti keventyneestä olostani ja spontaaneista pirskahteluista sisälläni! Olen viime aikoina päätynyt rikastuttaviin keskusteluihin vanhojen sekä uusienkin tuttavuuksien kanssa. Oma ääneni on ehdottomasti vahvistunut kurssin laukaiseman itsetutkiskelun myötä. Tiedostan nyt paremmin tarpeitani ja näiden tarpeiden tyydyttäminen on vaikuttanut positiivisesti myös perhe-elämääni. Olen niin kiitollinen, että olen sekaantunut tähän koko juttuun!”

 

Babyjoy tarjoaa äideille paikan tulla kuulluksi.

Ryhmässä on tulevia ystäviä samassa elämäntilanteessa,

hyväksyvässä ilmapiirissä.

“Kunpa tällainen ryhmä olisi ollut jo esikoiseni aikana. Äitiä äitinä ja ennen kaikkea naisena järisyttävästi voimaannuttava kokemus.

“Avattu ovi koko elämänmittaiselle matkalle itsensä tuntemiseen ja hyväksymiseen. Upea kokemus!”

Babyjoy_Logo_alakuvio

 

 Ryhmässä on maksimissaan 10 äitiä ja vauvaa/taaperoa ja ryhmä sopii kaikille äideille, jotka haluavat panostaa omaan hyvinvointiinsa. Vauvat näkevät toisia vauvoja ja äidit oppivat toisiltaan, saavat vertaistukea ja oppivat mielenhallintaa, jotka auttavat vauva-arjessa ja perhe-elämässä.

Monet ryhmät ja koulutukset läpikäyneenä, tarjoan tukeni ja tukiverkostoni osaamisen jokaiselle ryhmäläiselle koko ryhmään kuulumisen ajan. Ryhmän voi aloittaa myös viimeisillään raskaana ollessaan, mikä sen parempaa kuin saada jo tietoa siitä, mikä odottaa!

Ryhmässä jokainen äiti saa kertoa kuulumisensa, huolensa ja ilonsa, sen verran kuin haluaa itse kertoa elämästään. Jokainen tapaamiskerta on tietyn teeman mukainen. Teeman mukaan alustan aihetta kokemusten ja eri vaihtoehtojen valossa. Aiheeseen liittyy myös kotitehtävä/mietittävää kotiin.

“Ehdottomasti joka pennin arvoinen! Lahjoja, kauneutta arjessa, vertaistukea, yllätyksiä, naurua, itkua ja suolaseremonia mutta myös 10 uutta ystävää, joiden kanssa tapaamme vieläkin lähes viikottain!

“Näitä oivalluksia, pieniä ja suuria, tuli monia ja tulee jatkossa varmasti lisää kurssin ansiosta. Yksi iso oivallus itselle oli, että asiat voi ja pitää sanoa ääneen!”

Esimerkkejä teemoista:

Miten äiti pitää huolta omasta jaksamisestaan? Mikä vauva-ajassa on ollut rankin muutos? Tunnetko uuden itsesi äitinä?
Miten äiti ”puhuu itselleen”, onko itselleen lempeä vai ankara? Mikä on ego ja miten se liittyy hyvinvointiin?
Kotoa tulleet ruokatavat ja perhesuhteet. Oman vartalon arvostus ja kehotuntemus.
Nukkuminen sekä äidin ja vauvan unen laatu. Rentoutumis- ja rauhoittumiskeinot. Läsnäolon voima, elämän pienet ihmeet.
Parisuhde ja vauva-aika. Hyvän parisuhteen merkitys ja miten sitä ylläpitää. Maskuliiniset ja feminiiniset energiat.
Mitä minä haluan, osaanko olla läsnä, millainen äiti haluan olla, uskallanko olla sitä? Sallinko itselleni kaiken sen, minkä elämä tarjoaa?

Kurssi huipentuu kaiken itsestämme oppimamme kertaukseen sekä koskettavaan suolaseremoniaan, joka jää muistoihin ja antamaan voimaa pitkäksi aikaa.

“Mietin itsekseni sitä kuinka Babyjoyn kurssi on parantanut elämän/ elämämme laatua ihan merkittävästi. Omien ajatusten ja erityisesti egon äänen tarkastelulla on ollut ehkä suurin merkitys tässä kehityksessä. Tunnen kurssin myötä olevani levollisempi ja onnellisempi ja vaikka kaikki pelot eivät ole täysin hallinnassa (vielä) niin olen ainakin saanut upean “työkalupakin” niiden käsittelyyn. Ja sokerina pohjalla upeat kanssasisaret omien tarinoittenne kanssa, joita on ollut ilo jakaa. Tuntuu että kaikkea ihanaa mitä kurssin myötä on tullut on vaikea pukea sanoiksi, mutta muutosprosessi tuntuukin jotenkin taianomaiselta!”

 

kekku

 

Äitien hyvinvointi on tärkeintä, sillä äiti ei jaksa rakastaa ja hoivata, jos äiti ei saa rakkautta ja hoivaa. Tässä ryhmässä keskitymme ÄITIIN. Äidin hyvinvointi tulee vaikuttamaan suoraan vauvan ja parisuhteen onnellisuuteen.

Ryhmästä tulee tiivis jaettujen kokemusten ansiosta. Jokaisella on tarinansa kerrottavanaan ja se lisää ymmärrystä ja hyväksyntää. Kaikki erilaiset äidit ovat tervetulleita ja jokaisen ratkaisuja tuetaan. Ryhmät jatkavat tapaamisiaan usein toistensa kotona vielä pitkään ryhmän loppumisen jälkeenkin.

 

Äitien palautteita aiemmista ryhmistä:

“Olin ensimmäisessä ryhmässä mukana ja en olisi ikinä uskonut, mitä kaikkea se tuo elämääni: uusia samassa elämäntilanteessa olevia ystäviä, kiitollisuutta nykyisestä elämäntilanteesta, keinoja purkaa huonoja fiiliksiä, rentoa ja avarakatseista otetta äitiyteen ja elämään. Tämä on mahdollisesti parasta mitä voit äitiyslomallasi tehdä. Suosittelen”

Olen nyt vauva-äiti ryhmässä, mikä on todellinen TUKIRYHMÄ. Puhutaan kaikesta, askarrellaan, saadaan hengen ravintoa, nauretaan ja syvennytään joka kerta  uuteen teemaan. Teemat pyörivät aiheiden ympärillä, jotka lisäävät takuulla hyvinvointia ja iloa niin lasten kanssa kuin parisuhteessa. Kotiläksynä viimeksi Naked time… hmmm. Menkää ottamaan selvää, oppimaan ja nauttimaan.”

“En olisi ikinä uskonut, että tästä ryhmästä muodostuu jotain näin tärkeää.”

“Äiti-vauva-ryhmä on ollut avartava tutkimusmatka minuuteen ja jokainen viikko tarjoaa oivalluksia oman ajattelun jekuista. Ryhmän kanssa käytävät keskustelut sekä tehtävät tukevat hienosti toisiaan.”

“Elämä ei ole aina helppoa, mutta vauva arki on ihanaa kun se toimii, ryhmästä ollaan saatu taustatukea sekä hyviä henkisiä työkaluja eteenpäin jatkamiseen. Läpi ollaan käyty elämämme keskeisiä asioita, ja auki ollaan saatu useita “lukkoja”.”

 

 

16443757_10155768527000968_2005085052_o

 

Kuuden viikon  Babyjoy-ryhmän osallistumismaksu

149 € sisältää:

  • tapaamiset kerran viikossa kuuden viikon ajan
  • oman suljetun ryhmän, johon ilmestyy viikon aiheen mukaisia kotona tehtäviä harjoitteita
  • ryhmän ohjaajan tuen ja tukiverkoston
  • äitiys-, imetys-, kasvatus-, terveys -, ja  henkinen hyvinvointi- alan kirjojen lainaamisen laajasta valikoimasta
  • koko ryhmän henkisen tuen, jota ei voi rahassa mitata
  • uusia ystäviä ja paikan olla juuri sinä, sellaisena kuin sinä päivänä olet
  • Facebook-ryhmän, jossa voi jatkaa teemoista keskustelua luottamuksellisesti

Babyjoy_Logo_alakuvio

Varaa paikkasi ryhmään maksamalla osallistumismaksu Babyjoyn verkkokaupassa, niin saat lisätietoa. Olet sydämellisesti tervetullut!

Babyjoyn missio on lisätä äitien ja vauvojen hyvinvointia, tuoda takaisin yhteisöllisyys ja solidaarisuus äitien kesken ja hyväksyntä kunkin parhaaksi näkemälle vauvan hoitotavalle.

InstagramCapture_7d183dc6-b17f-459f-956b-d9a5a44142cf

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved