Subscribe to
Newsletter
House of Joy sulki ovensa lopullisesti, kesäloma alkoi!

babyjoy_2017-mainos2

Jo viikon olen siivoillut ja tyhjennellyt Babyjoyn päämajaa, ihanaa House of Joyta Malmilla, mutta vasta toissapäivänä jätin lopulliset jäähyväiset paikalle loppusiivouksen merkeissä. Kuurattuamme vauvan oksennukset, kuivettuneet banaanit ja väriliidut lattiasta mieheni kanssa, ajoin hänet ulos ja istahdin itse suureen vaaleanpunaiseen nojatuoliin viettämään viimeistä kahdenkeskistä hetkeäni tärkeän paikkani kanssa. Annoin muistojen ja tunnelmien ja tunteiden virrata lävitseni ja tirautin pienen keveän itkunkin.

Ihastelin viimeisen kerran rakkaudella ja huolella valitsemaani kuumailmapallotapettia ja tein siihen varjokuvia käsilläni. Kaivoin myös esiin laulun sanat, jotka rakas ja kannustava pikkuveljeni minulle lähetti aloittaessani “Ilotalon” emäntänä kuumailmapallotapetteineni.

 Tajusin, että olin taas hyppäämässä uuteen kuumailmapalloon, joka laulussa edustaa ainakin minulle asioiden tarkastelua sielun näkökulmasta. Ego on se pelottelija ja lannistaja, joka haluaa nähdä tapahtumat aina samojen synkkien ja ahdasmielisten lasien läpi, ja joka väsymättä esittelee meille niitä pelkoja, uskomuksia ja rajoittavia uskomuksia, joiden yläpuolelle voimme nousta tietoisuuden “kuumailmapallolla” itsensä rakastamisen liekkejä vahvistamalla.

 

IMG_20170701_015716_817

A hot air balloon
Is waiting for you.
Climb in the basket
And pull the string.
Lift yourself away
From this troubled state of mind.
The darkest place you’ve ever been
In all of your life.
It’s time
Now what do you say we get the hell out of here?
There’s no reason to be afraid,
Though I know that you are.
You’re just scared of the changes
That could fix your life.
You deserve so much more
Than what you’ve allowed yourself to be.
I wish you were strong enough
To set yourself free.
I know that you are
Now open up your eyes
And take a good look around
At the world beneath your feet
And all the people on the ground.
Isn’t it a wonder
How tiny we really are
And how the world comes into focus
Once you see it from afar.
Kind of makes you realize how irrational this all is:
These stupid worlds which orbit our stupid tiny heads.
There’s no reason to be afraid,
Though I know that you are.
You’re just scared of the changes
That could fix your life.
You deserve so much more
Than what you’ve allowed yourself to be.
I wish you were strong enough
To set yourself free.
I know that you are.

– Foreverinmotion –

 

IMG_20170701_015657_485

Lopuksi tanssin vielä villisti avarassa tyhjässä tilassa ja kutsuin miehenikin mukaan tanssiin.  Sydämessä tuntui kevyeltä ja iloiselta! Tämä luku elämästäni oli luettu loppuun. 

Nyt minä valmistaudunkin jo seuraavaan muuttooni ja lomailuun. Muutamme heinäkuussa uuteen kotiin. Pässäni pyörii joukko uusia ideoita ja ajatuksia “työhön” liittyen, mutta pyörikööt. Palaan niihin myöhemmin. Nyt keskityn tekemään sitä, mitä olen opetellut ahkerasti viime aikoina – rakastamaan itseäni, ja myös toimimaan sen mukaisesti: antamaan itselleni lepoa, liikuntaa, rauhaa, selkeyttä ja laiskottelua, sekä niiden kaikkein rakkaimpien ihmisten seuraa. Babyjoyta ei siis ole kuopattu, vaikka House of Joyn emännöinti loppui.

Nettisivujen päivittäminen tapahtuu lomailijan aikataulussa, eli hitaasti. Älkää siis uskoko mitään muuta kuin blogikirjoituksia – jos niitäkään. Uskokaa itseenne 😀

Malmin raitti 19 on jo uusien vuokralaisten hallussa. Venäjänkielisten naisten perustama perhekeskus Mamma24h aloittaa toimintansa piakkoin. Luvassa on toimintaa ja erilaisia kerhoja  kaikenikäisille, niin venäjän-kuin suomenkielisillekin. Aika hauskaa, että tila on edelleen lasten ja äitien käytössä! Avajaiset ovat luvassa lauantaina 8.7. Pistäytykää ihmeessä silloin katsastamassa House of Joyn uusi elämä!

Ihanaa ja leppoisaa kesää Sinulle!

13627067_10154429342153631_8125746366838587431_n

Sanna

1 Comment

  1. Maria P says:

    Onneksi rohkenin tulla käymään, tapasin sut ja näin sen ihmeen, josta voi vaan unelmoida. Tuntui niin hullulta ja mahdottomalta, että olit luonut jotakin noin kaunista ja sitten tietenkin noi kirjat! <3 En rehellisesti sanottuna uskaltanut luke Äitipeliä kuin kerran ja vähän selailin..kummitelee mielessä ja vaikuttaa päätöstentekoon..ai jai.

Leave a Reply

© Babyjoy All Rights Reserved