Subscribe to
Newsletter

Äiti & Vauva olkkari

Holvi_Äiti & Vauva Olkkari
Äiti ja vauva olkkari on leppoisa ja rento äitien kokoontuminen kuutena peräkkäisenä viikkona, aina samalla porukalla.

Ryhmä on osoitettu 0 -2-vuotiaille äideille vauvoineen. Ryhmän tarkoitus on ilahduttaa ja voimauttaa äitejä arjen keskellä sekä tarjota seuraa ja vertaistukea. Kuudessa viikossa ehtii syntyä upeita ystävyyssuhteita.

Jokaisella kerralla on naisten piiri, jossa keskustellaan eri teemoista ja jaetaan kokemuksia ja tunteita. Koskaan ei silti ole pakko puhua, saa myös vain kuunnella ja fiilistellä. Useimmiten meillä äideillä on kuitenkin varastossa niin monta mehukasta juttua ja suuri jakamisen ja kuulluksi tulemisen tarve, että harva käyttää vaikenemiskorttia!

Eri kerroilla voi olla myös askartelua ja muita mukavia pikkupuuhia,kuten satuhierontaa tai lyhyt jooga tai jumppaa vauvan kanssa, mutta tässä edullisessa kokonaisuudessa pääpaino on kuitenkin oleskelussa ja rentoutumisessa. Teetarjoilu kuuluu hintaan ja omia ja lapsen eväitä varten House of Joyssa on kaksi tilavaa jääkaappia. Mikro ja vedenkeitin löytyy myös.

Minä Sanna, olen paikalla House of Joyn emännän ominaisuudessa teitä varten, ohjaamassa toimintaa ja auttamassa ja palvelemassa teitä ihania äitejä. Tervetuloa!

*** ILMOITTAUDU TÄÄLTÄ ***

 

Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Sairastumistapauksissa ilmoittautumisen voi perua veloituksetta lääkärintodistusta vastaan.

 

Babyjoy_Logo_alakuvio

© Babyjoy All Rights Reserved