Subscribe to
Newsletter

Synnytysluento

 

facebook_profilepicture_babyjoy_logo_2017

Luento sisältyy Odottajan olkkariin, mutta myös yksittäisiä luentoja järjestetään keväällä ja syksyllä!

Luennoitsija : Tara Lange

Perusteellinen ja voimaannuttava, hauska ja rehellinen synnytysluento, jonka jälkeen tiedätte kaiken tarvittavan synnytyksen kulusta sekä siitä, miten pärjäätte henkisesti elämänne ehkä yhdestä muistorikkaimmasta tapahtumasta. Ymmärrys synnytyksen kulusta ja omista voimavaroistanne on tärkeää hyvän synnytyskokemuksen saavuttamiseksi.

Mikä merkitys on milläkin synnytyksen vaiheella? Miten puoliso tukee äitiä missäkin vaiheessa?

Miten helpottaa synnytyskipua? Mikä vaikutus on henkisellä valmistautumisella? Mitä tarvitsette mukaan sairaalaan? Koska sinne pitää lähteä? 

Tiukka paketti tietoa ja lopussa on aikaa myös kysymyksille.

Tervetuloa valmistautumaan synnytykseen, jos pääsette yhdessä, olisi se parasta, jos ette, muistiinpanovälineet mukaan! ♥

 
Palautteita:

“Merkittävimmän uskonvahvistuksen omalle synnytyspolulleni sain kun osallistuimme mieheni kanssa Babyjoyn synnytysluennolle. Parin tunnin luennon aikana Tara kävi läpi mitä kehossamme tapahtuu missäkin vaiheessa ja miten voimme aktiivisesti itse edesauttaa synnytyksen etenemistä ja lievittää kipua. Imin tietoa itseeni ja mieheni raapusti kuusi A5 paperia täyteen muistiinpanoja – nyt osaamme synnyttää, oli fiilis luennolta poistuessamme. Hah, Nyt tiedän, etten tiennyt. Mutta sillä ei oikeastaan ollut väliä. Olin saanut arvokkaita työkaluja ja ennenkaikkea luottamusta kehoani kohtaan. Olin saanut ymmärrystä tästä itselleni aivan uudesta asiasta.”

“Tämä luento oli kyllä niin pop ja ässä ja rokkas että iso kiitos Tara!! Vahvisti vaan omia ajatuksia ja sain niin paljon positiivista energiaa. On ihanaa vaihteeksi saada kannustusta omille ajatuksille, kun usein törmää siihen että tyrmätään jos vähänkin ajattelet toisin. Miehelle harmittelin että nyt missasit ison jutun, mutta onneksi kirjotin ylös paljon, niin pidän hänelle oman luennon tänään.”

“Luento merkitsi meille valtavan paljon. On ollut hyviä keskusteluja eilisestä lähtien, odotetaan synnytystä oikein innolla ja sain vahvistusta niille ajatuksille, jotka mulla on risteillyt mielessä jo jonkin aikaa. Miehenikin oli tosi innostunut luennon jälkeen ja sanoi, ettei ollut edes osannut toivoa, että saisi siitä niin paljon irti! Sinä olet niin löytänyt oman juttusi, tosi upeeta ja kaunista!”

“Tämä luento oli silmiä avaava ja antoi rutkasti luottamusta omaan kehoaan kohtaan. Itse imin Tarasta kaiken, koska aihe oli niin mielenkiintoinen. Tämän luennon jälkeen oma ajatus vahvistui siitä, että mennään niin pitkälti ilman kivunlievitystä kuin mahdollista. Rupesin jopa miettimään tarviinko niitä ollenkaan. Ja nyt vakavasti herkitsen doulan mukaan ottamista. Voi kun jostain saisin noin osaavan ja innostavan doulan kuin Tara.”

“Kiitos Tara, aivan ihana ja antoisa ilta. Paljon sai uutta tietoakin, mutta mikä tärkeintä aivan valtavan innostuksen ja luottamuksen itse synnytykseen. Suosittelen lämpimästi kaikille!”

“Oli hyvä! Sai ihan uutta voimaa ja puhtia tulevaan!”

“Mieheni sanoi, että luento oli kuin viihdyttävä stand-up show, niin paljon sai nauraa. Ennen minä pelkäsin synnytystä, nyt olen innoissani – en vielä kuitenkaan niin innoissani kuin mieheni!”

“SUOSITTELEN KAIKILLE!”

 

Babyjoy_Logo_alakuvio

© Babyjoy All Rights Reserved