Subscribe to
Newsletter

Mikä on Babyjoy?

Mistä on lapsen ilo (BABYJOY) tehty? Pienistä ja yksinkertaisista asioista, jotka silti ovat niin suuren suuria. Lapsen ilo on tehty leikistä, hulluttelusta, hymystä ja naurusta, lämpöisestä sylistä ja pehmoisesta sohvasta, josta saa tehdä majan tai jonka uumeniin voi piiloutua. Levosta ja luonnollisuudesta. Siitä, että hän tulee kuulluksi, nähdyksi ja hyväksytyksi omana itsenään. Uuden oppimisesta ja tutun ja turvallisen äärellä rentoutumisesta. Tilaisuudesta luoda ja kokeilla, kysyä ja ihmetellä. Mahdollisuuksista kehittyä haluamaansa suuntaan. Lohdutuksesta. Täysillä tuntemisesta. Herkuttelusta, kauneudesta ja seikkailusta. Tiedostavista ja rakastavista vanhemmista, erityisesti hyvinvoivasta äidistä. Elämän jokaisesta ihmeellisestä hetkestä.

Haluan, että Babyjoy on Ilon, hyväksynnän, rauhan ja rakkauden keskus, turvasatama, jossa jokainen äiti voi hoitaa omaa sisäistä lastaan, kunnioittaa arvokasta tehtäväänsä ja ylistää ihanaa naiseuttaan; voidakseen jakaa samaa iloa eteenpäin lapsilleen ja läheisilleen. Minä tarjoan tähän ihastuttavan paikan, House of Joyn, ja työkaluja ja menetelmiä, sekä kutsun viisaita ihmisiä valaisemaan tietämme. Yhdessä me kaikki naiset ja äidit luomme Babyjoyn ainutlaatuisen tunnelman. Tuomme piiriin ikiaikaisen viisauden ja taianomaisen yhteenkuuluvuuden tunteen, mikä on ollut yksi Babyjoyn perustajan Taran missioista alusta asti, koota naiset yhteen voimaannuttamaan itseään ja toisiaan. Babyjoy on äitien ja naisten olohuone!

Haluan tehdä Babyjoysta äitien ja naisten OLOHUONEEN, jonne on helppo ja houkutteleva tulla, jossa on mukava ja leppoisaa olla ja josta saa lähteä inspiroituneena ja voimistuneena kotiin. Haluan sen olevan paikka, josta saa apua ja vertaistukea äitiyden ja ihmisyyden hämmentävissä kohdissa, liittyivätpä ne sitten vauvan hoitoon, parisuhteeseen tai mihin muuhun tahansa. Kontaktini ja verkostoni ovat sen verran laajat, että lupaan löytää apua ja neuvoja, silloin kun minulla ei itselläni ole niitä antaa. Kaikki naiset ovat voimakkaita luojia lapsitilanteesta riippumatta ja ovat tervetulleita oivaltamaan ja oppimaan yhdessä ja jakamaan viisauttaan.

Tiedän omasta kokemuksesta, että kaikki tärkeä mitä meidän tarvitsee tietää ja osata niin äitinä kuin ihmisenäkin, löytyy meistä. Kunhan vain annamme itsellemme luvan pysähtyä ja kuunnella rauhassa sisimpämme hienovaraisia viestejä. Intentioni onkin, että Babyjoyssa keskityttäisiin yhä enemmän kääntämään huomion ulkoisesta sisäiseen ja tekemisestä olemiseen. Uskon sen olevan rauhan polku ja sitä näyttävät niin perheet kuin maailmakin nyt kaipaavan. Lisäksi tarvitsemme uskoa – ainakin itseemme ja omaan voimaamme. Silloin kun aloin itse tosissani vahvistamaan luottamustani elämään ja kaiken merkityksellisyyteen, kaipasin lisävahvistusta itseni ulkopuolelta. Sitä tulet sinäkin saamaan Babyjoyn naisyhteisössä uusien ystävien ja tukiverkoston lisäksi.

© Babyjoy All Rights Reserved