Subscribe to
Newsletter

ABOUT ME

Sanna-5(1)Olen Nainen. Olen Äiti. Olen utelias elämän ihmettelijä ja rakastaja. Olen tiedonjanoinen kokemusten kartuttaja. Olen itseni etsijä ja uudelleenlöytäjä. Olen ihmismielen ja sydämen salaisuuksien väsymätön tutkiskelija. Olen myös sekunnissa innostuva ja päivässä kyllästyvä, kärsimätön haaveilija ja maailmanparantaja. Plakkarissa minulla on niin  sosionomin, tradenomin ja sisustussuunnittelijankin opintoja, niin ja kuvataiteitakin olen opiskellut, mutta mistään opinahjosta en ole valmistumispapereita mukaani ehtinyt saada. Olen työskennellyt vaikka missä, erityisluokilla, luontaistuotekaupassa, henkilökohtaisena avustajana, ravintolassa, pakettiauton kuljettajana, katonkorjaajana, insinööritoimistossa, konduktöörinä jne.

Työn ja ammatillisen koulutuksen lisäksi  olen kurssittanut ja kouluttanut itseäni  loputtoman uteliaasti ja innostuneesti. Moninaiset healing- ja rentoutusmenetelmät, meditaatio, Brandon Bays:in matkamenetelmä, naurujooga, Sacred Pregnancyn kurssit sekä Babyjoyn kaikki kurssit, EFT, TRE, homeopatia, Paranemisen avain ja erilaiset ruokavaliot sekä eteeriset öljyt ovat kutsuneet luokseen. Olen ahnaasti oppinut ja imenyt tietoa kaikesta mahdollisesta, mikä voisi eheyttää minua itseäni ja lisätä entisestään poikani terveyttä. Olen alati kasvava ja muuttuva ihmisolento, varustettuna valtavalla halulla levittää sitä hyvää, toisille äideille, teille rakkaille kanssasisarilleni, mitä itse olen matkallani oppinut ja erityisesti sitä, mitä olen saanut Babyjoyn perustajalta Taralta.

Oikeastaanhan emme voi saada toisiltamme sitä hyvää, mikä meissä on jo sisäänrakennettuna, mutta toiset voivat kyllä sytyttää kituvan valomme roihuksi kääntämällä taikapeilin kohti kasvojamme, niin että muistamme koko loistomme ja kauneutemme kuten muut sen näkevät koko ajan. Muistamme, että meillä on jo kaikki tarvittava, voimme lakata etsimästä tuolta ulkoa ja vihdoinkin kääntyä hämmästelemään oman sisäisen viisautemme äärelle.

Juuri näin minulle, itseäni laiminlyöneelle, uuvahtaneelle kahden pienen lapsen äidille kävi kolmisen vuotta sitten Babyjoyn Naisesta äidiksi ja takaisin naiseksi workshopissa. Olin valmistautunut äitiyteen perusteellisesti, henkistä puolta unohtamatta ja luonut itselleni selvän kuvan siitä millainen hyvä, ellei lähes täydellinen äiti olisi. Miten hän toimisi, ajattelisi ja rakastaisi pohjattomasti ja horjumatta ja voittaisi kaikki mahdolliset esteet onnellinen hymy huulillaan.

IMG_3322Väsymys, itse-epäilyt, turhautuminen, jatkuva sumuinen ja tahmea olotila, sekä itseni säikäyttävät vihantunteet, huolestuneisuus ja piinaava epävarmuuden sietäminen vaihtelivat huumaavien onnen ja ihastuksen puuskien, hilpeiden ilonhetkien ja läkähdyttävien rakkauden aaltojen kanssa. Toinen lapsi syntyi kaksi vuotta ensimmäisen jälkeen ja armottomalta, itseään aina vain parempaan äitiyteen ruoskivalta äidiltä alkoi hymy hyytyä, kun kaikesta rakastamisesta huolimatta arki tuntui kovin kovin raskaalta. Naisesta äidiksi workshop palautti minut takaisin oikeille raiteille ja muistutti minulle mikä oikeasti on tärkeätä.

Olinhan lukenut tuon kaiken henkisen kasvun oppaista ja tietoisen vanhemmuuden opuksista, mutta silti olin ajautunut 20131028_231607elämään todeksi aivan muunlaista todellisuutta kuin olisin halunnut äitinä toteuttaa. Tarvitsin juuri toisia naisia ja äitejä peileikseni ja tarkkanäköisen, itse samoja asioita läpi käyneen naisen luotsikseni havahtuakseni tutkiskelemaan itseäni ja uskomuksiani ja suhdettani lapsiin. Workshopista alkoi innostava ja toisinaan tuskainenkin matka, joka on tietysti edelleenkin kesken, sellaiseksi äidiksi, naiseksi ja ihmiseksi kuin tiedän haluavani olla – aidoksi ja onnelliseksi.

Nyt tiedän, että mitä monimutkaisempia ratkaisuja, selityksiä ja huolenaiheita mieleni minulle tarjoilee, sitä kauemmas totuudesta ja onnesta olen ajautumassa. Oikeat vastaukset ovat yksinkertaisia ja luonnollisia ja kumpuavat sisältäni jos vain maltan odottaa ja pysähtyä kuuntelemaan ja katsoa kompassia, joka on se lapsi, ne lapset, siinä vierelläni. Lapsi, joka tuntuu kiusankappaleelta, tuntuu siltä siksi, ettei hän anna minun olla epäaito, vaan pakottaa minut tuntemaan ja käsittelemään kaikki tunteeni, jatkaen väsymättä kunnes tajuan. Hän paljastaa minut itselleni ja pakottaa minut parantamaan vanhat haavani ja hyödyttömät uskomukseni, ellen halua siirtää niitä seuraavalle sukupolvelle.

Lapsi laittaa minut ottamaan aikaa itselleni, jotta voisin olla se äiti hänelle, jollaisen äidin itsekin haluaisin, itseään rakastavan, intohimoisen ja elämäniloisen. Olen tutustunut viimeisen kolmen vuoden aikana niin moniin uskomattomiin naisiin ja äiteihin ja kuullut mahtavia selviytymis-ja menestystarinoita arjesta, ammentanut voimaa, iloa ja uskoa itseeni, saanut rakkautta, lohtua ja ystäviä, sekä oppinut huikean paljon uusia asioita ja suhtautumistapoja, taitoja ja tietoja ja itsemyötätuntoa. 

Toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi tähän taianomaiseen naisvoimaryhmään, me kaikki tarvitsemme toisiamme ja olemme yhdessä uskomattoman voimakkaita. Odotan jo innolla kohtaamistanne, valoanne ja tarinoitanne.

Juuri sinun tarinasi voi muuttaa jonkun elämän.

Sanna career

© Babyjoy All Rights Reserved