Subscribe to
Newsletter

Energinen vauva luento

EV

Tämän luennon kuulet osallistumalla Vauvan kanssa -olkkariin!

Luennoitsija: Tara Lange

Mitä tarkoittaa energia ja millä tavalla se liittyy meidän elämäämme? Miten ymmärtämällä energiamaailmaa ymmärrämme paremmin vauvaamme? Miten vauva reagoi energioihin? Mitä tarkoittaa matala ja korkea energia?

Olemme henkisiä ja fyysisiä kokonaisuuksia ja varsinkin vauvan maailmassa nämä molemmat osat ovat suuressa roolissa. Tällä hetkellä keskitytään enemmän fyysisiin asioihin, mittoihin ja opittuihin taitoihin, jolloin jää huomioimatta ja ymmärtämättä suuri osa lapsen henkistä kehitystä. Jokainen kehitysvaihe antaa luonnollisia ja merkittäviä opetuksia vauvalle tästä maailmasta. Ymmärtämällä kunkin vaiheen henkisen merkityksen osaamme hoitaa paremmin ja huolettomammin myös fyysistä puolta.
 
Luennolla käydään läpi lapsen henkisiä ja fyysisiä kehitysvaiheita kohdusta kahden vuoden ikään saakka. Miten nämä kehitysvaiheet näkyvät arjessa ja vauvan käytöksessä? Miten vanhempien tulisi hoitaa ja ymmärtää suoliston kehitysvaihe, hampaiden tulo, liikkumaan lähtö vaihe, ruokailun aloitus, vierastamisvaihe ja päivähoidon aloitus vauvan näkökulmasta.
 
Miten vastata vauvan tarpeisiin ja mistä tiedämme onko kyseessä henkinen tai fyysinen asia? Voiko vauvan sairastelukin olla joskus henkistä kipuilua? Mitä mikäkin kipuilu aiheuttaa ja mitä se yrittää meille opettaa? Miten ymmärtää kehon viestejä?
 
Onko meillä vanhemmilla keinoja ymmärtää vauvaa kun hän käy henkisiä kokemuksia läpi? Miten suhtautua vauvan pelkoihin? Voiko vauva olla jo herkkä? Mille kaikelle vauva voi olla herkkä? Miksi jotkut sanovat vauvojen olevan vanhoja sieluja? Mitä on maadoitus ja mitkä keinot maadoittavat vauvaa?
 
Luennon jälkeen sinulla on ymmärrystä lapsesi henkisestä hyvinvoinnista ja näet kehitysvaiheiden merkityksen molemmilla tasoilla. Osaat paremmin tasapainoittaa hänen elämäänsä kun hän itse vielä opettelee tasapainoa. Olet varma ja huoleton vanhempi ja lapsesi kukoistaa. Olette koko perhe paremmissa energioissa!
 
 Babyjoy_Logo_alakuvio 
© Babyjoy All Rights Reserved