Subscribe to
Newsletter

Tummat tunteet kurssi

f49a9ae90f0dd42a9e3b80d952a3efd474dd5910

Tummat tunteet on NELJÄN kerran kokonaisuus.

Pohdimme ja tutkimme ryhmässä erityisesti vihan-, raivon- ja aggressiontunteitamme arvostavasti, uteliaasti ja sallien, niistä silti täyden vastuun ottaen.

Viha ei ole vain vihaa, se on mielestäni rakentavasti ilmaistuna rajan vetoa ja itsensä suojelua, valtava voima ja portti uusille tietoisuuden tasoille, mutta hallitsemattomasti ilmetessään mm. kuulematta ja ilmaisematta jääneiden toiveiden, tunteiden ja tarpeiden viimeinen purkautumiskeino ja nimenomaan niiden tunteiden, joita emme kenties edes tiedosta tai myönnä meillä olevan, kuten suru, häpeä, riittämättömyys, syyllisyys, pelko, katumus, ahdistus, kateus, huono omatunto, arvottomuudentunne tai yleinen paha olo, jota et osaa nimetä tarkemmin.

Ryhmä voisi olla sinua varten jos:

-Kaipaat vertaistukea ja juttuseuraa liittyen ennen kaikkea omien, mutta myös läheistesi tummien tunteiden kohtaamiseen ja kokemiseen

-Tunnet toisinaan itsesi voimattomaksi ja avuttomaksi omien vihantunteittesi äärellä

-Olet säikähtänyt omia vihaisia ajatuksiasi tai tekojasi ja viettänyt iltoja soimaten ja syyllistäen itseäsi

-Pelkäät lapsesi tunteenilmauksia kuten raivo- ja itkukohtauksia, etkä tiedä miten suhtautuisit niihin

-Olet halukas tiedostamaan, tutkimaan, kaivelemaan ja kasvamaan, vaikka matka aitouteen on toisinaan hyvinkin tuskallista taapertamista ja vaatii rohkeutta

-Olet valmis ottamaan vastaan tukea ja rakkautta ja hyväksymistä

-Haluat olla täysillä se ihana nainen ja ihana äiti, joka tiedät sisimmässäsi olevasi

Olet lämpimästi tervetullut jakamaan tarinasi ja kuulemaan muiden vastaavanlaisia tarinoita, oivaltamaan ja huojentumaan.

Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

***ILMOITTAUDU TÄÄLTÄ***

Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Sairastumistapauksissa ilmoittautumisen voi perua veloituksetta lääkärintodistusta vastaan.

Babyjoy_Logo_alakuvio

© Babyjoy All Rights Reserved