Subscribe to
Newsletter

Vauvan kanssa -olkkari

Holvi_Vauvan_kanssa

Vauvan kanssa – on kuuden kerran lämminhenkinen ja tukea antava ryhmä vauvojen äideille ja vauvoille.

Parhaimmillaan se voi olla astinlauta rennompaan ja onnellisempaan äitiyteen. Jos tuntuu, ettet jaksa lähteä vauvan kanssa minnekään, niin tule ainakin tänne! Päähuomio tapaamisissa on nimittäin sinun, tuoreen äidin, jaksamisessa ja henkisessä hyvinvoinnissa. Keskustelemme toki tarpeen mukaan myös käytännönläheisistä asioista kuten unesta, ruokailusta ja vauvanhoidosta.

Tässä ryhmässä voit purkaa huoliasi ja tuntojasi, saat vapaasti itkeä ja romahdella jos siltä tuntuu. Tai voit jakaa onnistumisenkokemuksiasi ja oivalluksiasi, tai olla vaan. Ole juuri niin kuin olisit omalla kotisohvallasi olohuoneessa, aito oma itsesi. Paitsi tässä olohuoneessa kanssasi on puolison tilalla joukko samassa tilanteessa olevia naisia, joilta saat juuri sitä ymmärrystä ja tukea jota kaipaat. Ohjaaja pitää huolen siitä, että kaikille on tila ja aika tulla kuulluksi ja että tunnelma ja näkökulma asioihin on voimaannuttava.

Ryhmänohjaaja auttaa myös vauvanhoidon pulmakohdissa laajan asiantuntijaverkostonsa avulla jos tarpeen.

Vauvan kanssa ryhmässä vierailee myös imetysneuvoja ja kantoliinatukiäiti Satu Rauhala, jolta saa henkilökohtaista ohjausta ja apua.

Lapsen ensimmäisistä kuukausista innostavan ja valaisevan Energinen vauva– luennon pitää kirjailija ja luennoitsija Tara Lange.

Istumme piirissä jakamassa ajatuksiamme ja tuntojamme. Kyyneliltä tuskin säästymme ja se onkin juuri naisten piirissä parasta, lupa tuntea ja oppia toistemme kokemuksista turvallisessa ja lempeässä ilmapiirissä.

Käsittelemme joka kerta äitiyteen ja ihmisyyteen liittyviä teemoja havainnollisella ja hauskalla tavalla (esim. uskomukset. ajatuksen voima, tukiverkostot). Saat uusia työkaluja ja näkökulmia äitiyttäsi helpottamaan.

Ryhmän myötä liityt Babyjoyn naistenyhteisöön Facebookissa, josta saat aina neuvoja ja vinkkejä, todennäköisesti uusia ystäviäkin.

Vauvan kanssa – olkkari sisältää:

  • 6 x 3h äitien olohuone-tapaamiset House of Joyssa
  • Äitipeli-kirjailija Tara Langen luento: Energinen vauva
  • Imetysneuvoja/kantoliinatukihenkilö Satu Rauhalan vierailu neuvonta
  • Materiaalit ja tarvikkeet
  • Kahvi, tee ja pikku purtavaa
  • Äitipeli-kirja (ovh.26€)
  • Pääsy Babyjoyn naisyhteisöön Facebookissa
  • Korvaamaton vertaistukiryhmä

Ryhmä on tarkoitettu kaikille alle vuoden ikäisten vauvojen äideille.

Ryhmä kokoontuu kuutena peräkkäisenä tiistaina alkaen 14.2. klo 10.30-13.30

Muut kerrat ovat 21.2, 28.2, 7.3, 14.3 ja 21.3.

***ILMOITTAUDU TÄSTÄ***

Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Sairastumistapauksissa ilmoittautumisen voi perua veloituksetta lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisia yksittäisiä poissaolokertoja ei voida hyvittää, mutta väliin jääneille kerroille saa osallistua myöhemmin alkavissa ryhmissä.

Babyjoy_Logo_alakuvio

© Babyjoy All Rights Reserved